Halo Wars: Definitive Edition

Halo Wars: Definitive Edition

Články

Stolní figurkové Halo odhalilo název a první miniatury Sparťanů

Sparťané vyrazí do boje v duchu klasického multiplayeru.

Halo Wars: Definitive Edition je k dostání samostatně i na Steamu

Doposud byla k dostání remasterovaná Definitive Edition prvního dílu Halo Wars jen v rámci balíčku s Halo Wars 2. Microsoft ovšem 20. dubna vydá první díl téhle realtime strategie i samostatně na PC a Xbox One a překvapivě nejen na Windows Store, ale také na Steamu. Poprvé si tak můžete zkusit strategii z roku 2009 i na osobních počítačích.

Halo Wars 2 představila se strašlivým Atrioxem i remaster prvního dílu

Druhý díl realtime strategie Halo Wars pro Xbox One a Windows 10 vyjde 21. února příštího roku a abyste byli řádně natěšení, nový filmeček důkladně představuje hlavního záporáka Atrioxe. Pokud byste mysleli, že je to jen inteligentnější Brute s vlastní armádou, dramatické líčení jedné AI vám vysvětlí, že Atriox je válkou zocelený veterán, který se nakonec vzepřel Covenantu a k překvapení všech dokázal přežít. Takže teď je to kapitánovi Jamesi Cutterovi a lodi Spirit of Fire, aby Atrioxe zastavili.

Bleskovky

  • 18. 4. 2017 - Halo Wars: Definitive Edition dorazí 20. dubna na Xbox One, Win10 a Steam. (+ video)

  • 28. 12. 2016 - V průběhu příštího roku vyjde i samostatná PC a Xbox One verze Halo Wars: Definitive Edition. Původně to přitom vypadalo, že se k ní dostanou pouze ti, kdo si předobjednají Halo Wars 2.

ORIGINÁL

Halo Wars
9/10
Halo Wars
Strategie
Xbox 360
únor 2009