Halo: Spartan Assault

Halo: Spartan Assault

Články

Stolní figurkové Halo odhalilo název a první miniatury Sparťanů

Sparťané vyrazí do boje v duchu klasického multiplayeru.

Červnový update Xbox One přináší spoustu vylepšení a Dark Souls zdarma v rámci Games with Gold

Zatímco PlayStation 4 už má svůj přelomový update, který zrušil množství omezení, za sebou, Xbox One se dočkal až nyní. Nový update kupříkladu umožňuje využití dvou externích úložišť a ruší nutnost mít placený Gold účet pro stažení a využití aplikací typu Twitch, HULU či HBO GO. Program her zdarma k placenému předplatnému Xbox Live (Games with Gold) už navíc funguje i na Xbox One.

Halo: Spartan Assault zaútočí překvapivě na Windows 8 platformy

Vida, to jsme nečekali. Microsoft to bere s podporou Windows 8 vážně a oznamuje střílečku z pohledu seshora Halo: Spartan Assault. Hra bude k dispozici na PC s Win 8, na tablety a telefony a nabídne hektický akční obsah, který bude disponovat klasickými kulisami Halo universa.

Bleskovky

  • 13. 5. 2014 - Členové Xbox Live Gold programu získají v červnu 2014 zdarma X360 tituly Dark Souls, Charlie Murder, Super Street Fighter IV: Arcade Edition a Xbox One hry Max: The Curse of Brotherhood s Halo: Spartan Assault.

  • 17. 4. 2014 - 343 Industries (Halo) bere implementaci cloudu do nových her vážně.

  • 3. 4. 2014 - Ridley Scott bude společně s 343 Industries a Xbox Ent. Studios  spolupracovat na digitálním projektu na motivy Halo. O režii se má postarat Sergio Mimica-Gezzan (Battlestar Galactica).