Goodbye Deponia

Goodbye Deponia

Články

Vyzkoušejte demo adventury Goodbye Deponia

Osm, osm, sedm (ale naleštěných sedm!) – tentokrát nejde o tip na šťastná čísla Sportky, nýbrž o naše hodnocení jednotlivých dílů adventurní série Deponia od vývojářů z Daedalic, která nedávno uzavřela svůj ztřeštěný příběh třetím dílem. Suma sumárům jde o jedny z nejlepších adventur, které z libovolného německého týmu za poslední roky vypadly a vřele vám proto doporučím, abyste si stáhli a vyzkoušeli demoverzi Goodbye Deponia.

Úsměvný trailer připomíná, že vám Deponia brzy řekne „Goodbye“

Konec sympatické a zábavné adventurní trilogie od Daedalic Entertainment je tady. Tedy ne úplně tady, ale za pár dní. 18. října bude k dispozici poslední díl dobrodružství Rufuse a Goal pod názvem Goodbye Deponia. Z traileru je poznat, jakými radikálními proměnami hrdinové projdou, hlavně tedy Rufus, který se ze všeho musí vykecat na terapeutickém kanapi.

Posledního dílu trilogie Deponia se dočkáme už příští týden

Sympatická adventurní trilogie Deponia se už velmi brzy dočká svého zakončení. Na povedenou jedničku a stejně tak dobrou dvojku naváže už příští týden, konkrétně 18. října, poslední díl, který příběh hlavních postav zakončí. Trojka se jmenuje Goodbye Deponia a tvůrci ze studia Daedalic Entertainment teď vydali tiskovou zprávu, ve které slavnostně oznamují dosažení statutu “gold” - tedy definitivního dokončení hry.

Daedalic představuje závěr adventurní trilogie Deponia

Němečtí adventuristé z Daedalic Entertaiment oznámili závěrečnou kapitolu z trilogie Deponia s všeříkajícím názvem Goodbye Deponia. Navazovat samozřejmě bude na Deponia a Deponia 2: Chaos on Deponia. Rufus a Goal se dostanou ke konci své cesty a snad konečně najdou cestu do Elysia a zachrání tak Deponii před zničením.
Hodnocení
GAMES.cz
7/10
Datum recenze:
22. října 2013
Recenze