Golem Gates

Golem Gates

Články

Příští týden se na vás ženou sekty, peklo a kyberpunk

Tento týden se vydáme lovit kult zfanatizovaných pánbíčkářů v Montaně, zajezdíme si na motorkách, buginách i čtyřkolkách, zúčastníme se epických bitev v unikátní kombinaci strategie a karetní hry, podíváme se na kyberpunkovou vizi budoucnosti a nakonec se podíváme do útrob samotného pekla. Sestřih toho nejdůležitějšího, co tento týden vychází, pro vás jako obvykle připravil Honza Vondrášek.Aktualizace: Omlouváme se, bohužel video vzniklo těsně před oznámením o odkladu Agony a vývojáři ani neposlali tiskovou zprávu obvyklými cestami. Takže na peklo si ještě nějaký čas počkáme.

Golem Gates - dojmy z hraní

Z kartičkového trhu si chce každý ukousnout svůj díl. Rozdíl je naštěstí v přístupu. Zatímco některé z herních společností více či méně kopírují Hearthstone, jiné na to jdou od lesa. Na konci loňského roku to bylo třeba pokračování Hand of Fate, v němž si hráč z kartiček poskládal balíček určující část jeho kroků v dobrodružství. V případě Golem Gates pak jde o mix strategie, MOBA a některých aspektů karetních her.

Krásná Golem Gates míchá prvky realtime strategií a karetních her

Kartičky si pořád ne a ne dát pokoj. Nemám nic proti kartám jako takovým, stolní hry přeci jen tvoří polovinu mého života. Ale jejich rozmach ve videohrách začíná být skoro až absurdní. Někdy se toto kdysi neobvyklé spojení povede, jindy vůbec. Nezbývá než doufat, že hezky vypadající Golem Gates bude z těch lepších.