Fez 2
Věková dostupnost

Fez 2

Články

Phil Fish ruší Fez 2 a odchází z herního průmyslu

Už pěkných pár minut přemýšlím, jak tohle napsat a nezabředat do hlubin herního bulváru, který je tak trochu prapříčinou tohohle všeho. Na mysli mám způsob jakým Phil Fish přes Twitter a Polytron na svém webu odtroubili vývoj Fez 2. Fish navíc posléze dodal, že odchází od herního válu. Prohlášení zní: „FEZ 2 je zrušen. Končím. Seberu peníze a zdrhám. Na tohle už nemám žaludek. Tohle není výsledek jedné události, ale celé dlouhé zatracení kampaně. Vyhráli jste“. Což je asi tak vše, co potřebujete vědět, pokud se nechcete probírat poněkud absurdním pumpováním ega na několika frontách. Pokud ale ano, zamiřte do hlubin článku...

Preview Killzone: Shadow Fall a další články na Konzolista.cz

Konzolista.cz se s E3 zdatně popasoval a vy si můžete tento týden přečíst spoustu novinek, které se týkají konzolí a handheldů. Kolegové se podívali třeba na indie hry pro PlayStation 4 a zkontrolovali, jak se bude střílet v Killzone: Shadow Fall. Připravili také několik speciálů, které se týkají next-gen konzolí, tedy PlayStation 4 a Xbox One, ale i posledního přírůstku do rodiny konzolí od Nintenta, Wii U.

Polytron oznámil pokračování plošinovky Fez

První Fez vyšel po dlouhém vývoji v minulém roce. A byla to jedna z těch indie her, která vás okouzlí nejen grafikou, ale také herními mechanismy. Na pohled obyčejná 2D hopsačka byla v mžiku propracovanou logickou 3D adventurou, kterou byste jinde jen tak nenašli. Tvůrci ze studia Polytron Corporation teď oznámili druhý díl, jednoduše pojmenovaný Fez 2.