F1 2017
Věková dostupnost

F1 2017

Články

Best of 2017: nejlepší závodní hra

Loni jsme si povzdechli nad absencí největších velikánů tohoto žánru v podobě Gran Turismo a Need for Speed a letos bychom byli možná radši, kdyby byli opět na seznamu pohřešovaných. Zatímco Gran Turismo Sport zklamalo skalní fanoušky silnou orientací na online multiplayer, Need for Speed: Payback zpackala skvělou hratelnost vážně přehnanými, do hry zasahujícími mikrotransakcemi. Rok 2017 byl naštěstí pro závodní hry velice plodný, alespoň tedy v oblasti nástupců jiných zavedených značek, kteří se vyšvihli do pětice nejlepších závodních her.

Nové grafické ovladače od Nvidia vás připraví na betu Destiny 2 a další tituly

Destiny 2 sice vychází již 6. září, ale pouze na konzolích PlayStation 4 a Xbox One. Verze pro počítače dorazí až ke konci října, ale již příští týden od úterý do čtvrtka poběží otevřená PC beta. Softwaroví inženýři z Nvidia nelenili a vydali grafický ovladač podporující nadcházející betu Destiny 2, ale i další současné tituly. Bungie navrch přidává dvě kratičká videa představující dva hrdiny.

Buďte lepší než Rosberg, F1 2017 představuje výrazně rozšířený kariérní mód

Čas na další formule se blíží, což je pro hráče předchozí výborné (recenze) hry dobrá zpráva. Chystaná F1 2017 by totiž neměla znovu vymýšlet kolo, ale naopak na silných základech povedené loňské hry stavět a rozšiřovat je o kus dál. Přesně to chce třeba dělat s módem kariéry, který má být v letošním díle rozšířený nejvíc ze všech částí hry.

F1 2017 přijede v srpnu a poveze se na nostalgické vlně

Zatímco se Lewis Hamilton pere se Sebastianem Vettelem o první příčku v tabulce momentálně běžící sezóny F1, my hráči si na letošní ročník závodů od Codemasters musíme ještě nějaký ten měsíc počkat. Přesněji tři měsíce, protože nová várka formulí dorazí 25. srpna, a bude hodně nostalgická.

Bleskovky

  • 26. 6. 2017 - Xbox One verze hry F1 2017 frčí již nyní v rozlišení 4k při 60fps a zapnutém HDR.

Hodnocení
GAMES.cz
9/10
Hodnocení čtenářů:
80/100
Datum recenze:
29. srpna 2017
Recenze