Super Time Force vyjde už za pár dní na PC
zdroj: tisková zpráva

Super Time Force vyjde už za pár dní na PC

19. 8. 2014 14:47 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Přišel čas zachránit dinosaury! Pročež je samozřejmě třeba cestovat v čase. K tomu tu pak je Super Time Force! Najdete v něm přes desítku hrdinů, včetně slavné Shieldy Blockerson a nebo Dolphina Lundgrena. Ano, Super Time Force je hodně ujetá hra, ale nejenom díky cvoklému humoru, ale také hratelnosti. Časem totiž cestujete nejen v rámci zápletky, ale také hratelnosti.

Disponujete totiž schopností převinout čas zpět a zahrát si danou, zřejmě problematickou, pasáž znovu. Klidně za jinou postavu, třeba Zackosaura. To by nebylo tak zvláštní, ale vy si ji zahrajete sami se sebou, totiž svým minulým (vlastně budoucím) já, které pokračuje v tom, jak jste hráli před chvílí a vy po jeho boku střílíte nepřátele, takže je to vlastně jednočlenná kooperace!

Super Time Force už vyšel na Xbox One a X360 a nyní se konečně chystá i na PC. Vyjde zde v rozšířené edici, kde najdeme padesátku nových úrovní, trojici nových postav a nejspíš další dávku ujetého humoru od tvůrců z Capybara Games. Nechte se tedy unést zběsilým trailerem a v kalendáři si zaškrtněte 25. srpna, kdy se Super Time Force objeví na Steamu.

zdroj: Vlastní

Nejnovější články