Mod Rise of the Reds pro Command & Conquer: Generals dostal vlastní multiplayer
zdroj: tisková zpráva

Mod Rise of the Reds pro Command & Conquer: Generals dostal vlastní multiplayer

14. 4. 2015 14:19 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Stařičký Command & Conquer: Generals se stále těší velké oblibě u řady hráčů a stejně tak modderů. Jeden z nejlepších modů pro Generals jménem Rise of the Reds se dočkal nové verze. Ta nese číslo 1.85 a představuje dvouletou práci zahrnující nové jednotky, schopnosti a dokonce vlastní multiplayerovou platformu. Ostatně, samotné síťové hraní bylo na přání hráčů po pádu GameSpy Arcade zachráněno.

Již těžko uvěřitelných 12 let stará strategie se dočkala obrození v podobě rovnou dvou nových hratelných frakcí – Ruské federace a Evropské unie, s nimiž se budete moci vrhnout do bojů na zcela nové multiplayerové platformě SWR.net. Modifikace by měla být kompatibilní jak se starou krabicovou verzí hry, tak nově i s její Ultimate Edition variací z Originu.

Úprav se dočkala například i umělá inteligence či namluvení řady jednotek. Vedle toho pak autoři z týmu SWR pochopitelně sáhli i do grafického kabátu hry a postarali se o hezčí vizuální zážitek. Ostatně, přesvědčit se o tom můžete sami v následujícím, povědomou hudbou podbarveném a explozemi nabitém, traileru.

zdroj: Archiv

Nejnovější články