Darksiders: Warmastered Edition
Věková dostupnost

Darksiders: Warmastered Edition

Články

Majitelé původní hry dostanou Darksiders: Warmastered Edition zdarma

War Never Changes. Tedy, pokud se na Válku nevrhnou o pár let později vývojáři z KAIKO a neprovedou mu HD facelift, jehož výsledkem je Darksiders: Warmastered Edition. Remasterovaná verze vyšla na PC, PS4, Wii U a Xbox One a pokud jste majiteli PC verze na Steamu a nebo GOG.com, mám pro vás dobrou zprávu – Warmastered Edition dostanete zdarma. A pokud jimi nejste, mám pro vás opět dobrou zprávu. Až do 2. prosince se na ní vztahuje výrazná sleva, takže na Steamu vás vyjde na 4 eura a GOG.com na 4,5 dolaru.

První Darksiders se vrátí v remasterované Warmastered Edition

Nordic Games se rozhodli svou nakoupenou pozůstalost po THQ a tedy i vývojářích z Vigil Games (více v tomto článku) zužitkovat do posledního bajtu. Po loňské remasterované Deathinitive Edition druhého dílu Darksiders vydají i zmodernizovanou verzi první hry, opět s „vtipným“ názvem - Warmastrered Edition. Ta bude 25. října k dispozici na PC, PS4, Xbox One a Wii U. Jak byste čekali, bude obsahovat především vylepšenou vizuální stránku, přičemž z hlediska hratelnosti zůstane hra netknutá, tak tomu bylo i u aktualizované verze Darksiders II (viz recenzi).

Bleskovky

  • 24. 11. 2017 - Služba Xbox Game Pass nabídne od 1. prosince novou várku her (Gears of War 4, Darksiders: Warmastered Edition, Sherlock Holmes: The Devil’s Daughter, This War of Mine: The Little Ones, Casey Powell Lacrosse 16, Mega Man 10 a Mass Effect).

  • 10. 4. 2017 - Darksiders: Warmastered Edition pro WiiU není zrušené. THQ Nordic oznámil, že edice dorazí do obchodů 23. května.

  • 29. 11. 2016 - Majitelé prvního dílu Darksiders obdrží remasterovanou Warmastered edici zdarma.

  • 20. 10. 2016 - Nová data vydání her od THQ Nordic: Darksiders: Warmastered Edition 22.11. (PC verze o týden později), We Sing 22.11., The Dwarves 1.12.