Killing Floor 2 je už zase zadarmo
zdroj: tisková zpráva

Killing Floor 2 je už zase zadarmo

11. 7. 2022 13:24 | Bleskovky | autor: Adam Homola |

Jestli to takhle půjde dál, neuteče před Killing Floor 2 nikdo, koho alespoň trochu zajímá tenhle styl střílení. Když teď totiž zamíříte na Epic Games Store, najdete tam zadarmo jak trochu méně známou karetní hru Ancient Enemy, tak i zmíněnou střílečku.

Ono to totiž není poprvé, co je na Epicu Killing Floor 2 zadarmo a za připomenutí stojí, že zadarmo byla hra svého času i na PlayStationu.

Pokud vám tahle řezničina utekla, nemusíte zoufat, můžete zamířit na Epic Games Store, natáhnout ruku a čapnout hru, dokud je k mání. Navíc rozhodně nejde o pomyslné „vyprazdňování skladů“, kdy by se Epic potřeboval zbavit něčeho nežádoucího. Killing Floor 2 u nás od Ondry Šváry dostala osmičku s tím, že „hlásí o pozornost s bohatším obsahem, explicitně zobrazovaným násilím a skvěle optimalizovanou technologií. Hraje se sice skoro stejně jako minulý díl, ale nic jiného se ani nedalo čekat. Atraktivitu hry zvyšuje tvorba čilé amatérské komunity.“

Oba tituly si můžete na Epicu vyzvednout do 14. července. Každopádně, pokud vám Killing Floor 2 uteče, nemusíte zoufat. Je alespoň trochu pravděpodobné, že dříve či později na vás zase odněkud zadarmo vyskočí.

Nejnovější články