Enshrouded slaví 2 miliony hráčů
zdroj: Keen Games

Enshrouded slaví 2 miliony hráčů

22. 2. 2024 13:00 | Bleskovky | autor: Adam Homola |

Enshrouded překonala během jednoho měsíce od spuštění hranici dvou milionů aktivních hráčů. Hra si na Steamu navíc ještě trvale udržuje velice pozitivní uživatelské recenze.

Vývojářský tým vydal několik patchů, které řeší první bugy a problémy. Je ale potřeba připomenout, že Enshrouded je zatím pořád v programu předběžného přístupu, a tak se nějaké ty nedodělky očekávají. V současné době se připravuje další patch a první velká aktualizace obsahu je prý v rané fázi plánování.

Velice pozitivní dojmy z Enshrouded měl i Michal Krupička, který napsal, že „Třeba jednoho dne přibude možnost si sednout na židle, rozšíří se už teď košatý dovednostní strom a přibydou nové kusy výbavy, sety a další věci. I tak jde už teď o skvělou hru, která by žádnému fanouškovi či fanynce žánru neměla ujít. Její systémy jsou promyšlené a funkční. Tvůrci předkládají krásný fantasy svět, který je radost prozkoumávat a odměňuje čas v něm strávený. Ostatně to, že i po téměř čtyřiceti hodinách pořád objevujeme nové věci, stavební bloky, nepřátele a chystáme se na dalšího bosse, je známkou toho, kolik obsahu se na vás chystá.“

Nejnovější články