Antichamber

Antichamber

Články

Vata v Trubce - videa na Youtube mění herní svět a ukazují nám celebrity budoucnosti

Vzhledem k letní pauze je LEVEL s pořadovým číslem 244 stále ještě na stáncích a vy si jej můžete v papírové či elektronické verzi koupit až do 19. září, kdy na stánky přistane zbrusu nové číslo 245. Ale ještě než se tak stane pro vás máme upoutávku v podobě kompletního článku. Tentokrát jsme sáhli rovnou do aktuálního Levelu 244, ve kterém se kromě jiného objevil i článek Martina Bacha o fenoménu youtuberů a o penězích, které se kolem něj točí.

LEVEL 242 řeší dívčí válku, rozebírá free to play a rozdává oba díly Overlorda

Na stáncích, v supermarketech, na čerpacích stanicích, na nádražích, v herních obchodech JRC i Brloh, ale i v digitálních prodejnách Publero a Floowie. Tam všude už v tuto chvíli seženete za 99 korun, respektive 79 korun v e-verzi, nový LEVEL 242, který obálkou s atmosférickým artworkem z Child of Light uvozuje nejen recenzi této zajímavé hry, ale i jedno z hlavních témat tohoto čísla - herní „dívčí válku”. Jako plnou hru, respektive plné hry, vám pak tento měsíc přinášíme oba dva díly vtipné akční série Overlord - včetně datadisku k prvnímu dílu. Všechno samozřejmě v digitální verzi pro Steam.

Antichamber vykolejí vaše myšlení mimo prostor (a čas)

Skoro čtyři roky ve vývoji, změna názvu z Hazard: The Journey of Life, trilion ocenění z různých conů i soutěží nezávislácký her a nyní konečně vychází. Antichamber je příklad hry, která si udělala reputaci (jestli oprávněnou, to se uvidí) ještě před vydáním - jednak kvůli svému výrazně stylizovanému vzhledu, jak se můžete podívat po rozkliku na videu, ale také pro své herní principy.