America's Army: Proving Grounds

America's Army: Proving Grounds

Články

Hry slouží stále více jako náborový prostředek do armády

Ačkoliv se zatím žádné seriózní studii nepodařilo prokázat spojení mezi vyvoláním reálného násilí a hraní násilných her, řadě ozbrojených složek na světě to nikterak nebrání využívat her jako nástroje užitečného pro nábor rekrutů. Článek na webu GamesIndustry upozorňuje, že trend užívání válečných her jako média spojujícího náctileté hráče a vojsko je na vzestupu –  bližší průzkum ale ukáže, že v honbě za vojáky videoherního věku už dávno nejde jenom o úspěchy hlavního tahouna America’s Army.

Beta America's Army: Proving Grounds vyšla zdarma na Steamu

Na sérii America’s Army mám nostalgicky růžové vzpomínky ze dvou důvodů. AA hry byly vždy zadarmo, takže jsem si jich mohl jako socka bez peněz užívat, aniž bych musel řešit morální dilema při stahování případné „neoficiální“ verze. A ještě ke všemu to byly hry výborné, když člověk přehlédl ten propagandistický podtext.

Přídavek k America's Army slibuje velmi napínavý trénink

Také vás děsí konflikt v Ostregalii? Vývojáře America's Army zjevně rovněž, dokonce tak moc, že do ní zasadili nejnovější update téhle střílečky, která vznikla před 11 lety a stále profituje. Trailer k přídavku Proving Ground bohužel krom tlachů o novém typu komanda a ukázek solidně rychlého vzniku montovaných staveb nepoví konkrétnější detaily o novinkách v hratelnosti. Jedná se tedy o bonusový obsah, v němž si zahrajeme ženisty?

Bleskovky

  • 5. 5. 2017 - Letos v létě vyjde PS4 verze titulu America’s Army: Proving Grounds.