Trials Evolution

Trials Evolution

Články

Gold verze Trials Evolution vyjde na PC i s obsahem Trials HD

Ubisoft a vývojáři z RedLynx oznámili už minulý rok, že jejich parádní puzzle závody Trials Evolution vyjdou nakonec i na PC. Dnes skrze nový trailer (v článku po rozkliku) oznamují, že Trials Evolution: Gold Edition vyjde digitálně i v krabici 22. března a bude obsahovat nejenom všemožně vytuňenou verzi Trials Evolution, ale i veškerý obsah z Trials HD, ovšem v grafice Trials Evolution.

Best of 2012: Nejlepší závodní hra

Oproti loňské nadílce závodních sequelů ze všech myslitelných subžánrů, byl letošní rok spíš sázkou na jistotu, minimálně co se týče větších matadorů. To je tak, jeden rok vydáte pecku a další jedete jen na spotřebu, protože nechcete přepínat síly a v zákulisí kutíte další trumfové eso. Možná i proto se v naší pětce míchají skoro až indie věci s přírůstky slavných sérií, které jedou tzv. na půl plynu. Minimálně v jednom případě, ale ten půl plyn pořád ještě trhá rekordy.

Trials Evolution vyjde ve speciální edici i na PC

Výborná zpráva pro PCčkaře a vývojáři z RedLynx to vědí - ostatně tak sestavili i celý trailer. Jejich nejnovější motorkové dítko, Trials Evolution, vyjde na PC. A to rovnou ve speciální Gold Edition. Trials Evolution vyšlo na Xbox Live Arcade teprve v dubnu letošního roku a jeho tvůrci už pracují na PC verzi. Ta vyjde někdy na začátku příštího roku a bude kromě samotné hry obsahovat také starší Trials HD z roku 2009. RedLynx tehdy s Trials HD Xboxem slušně zamávali a teď to bude všechno na PC.

Launch trailer Trials Evolution předvádí kaskadérské kousky

Netradiční motocyklové závody od RedLynx a Ubisoftu se řítí do své další šílené etapy a...

Vytvořte si v Trials: Evolution vlastní tratě

Motokrosová taškařice Trials: Evolution nepřidá jen další dva hráče (celkem tedy 4) a...

Kaskadérské kousky ve videu z Trials Evolution

Vývojáři z Red Lynx vydali nový trailer z připravovaného pokračování, svého času...
Hodnocení
GAMES.cz
9/10
Datum recenze:
18. května 2012
Recenze