Trials Evolution vyjde ve speciální edici i na PC
zdroj: tisková zpráva

Trials Evolution vyjde ve speciální edici i na PC

6. 9. 2012 18:09 | Preview | autor: Adam Homola |

Výborná zpráva pro PCčkaře a vývojáři z RedLynx to vědí - ostatně tak sestavili i celý trailer. Jejich nejnovější motorkové dítko, Trials Evolution, vyjde na PC. A to rovnou ve speciální Gold Edition. Trials Evolution vyšlo na Xbox Live Arcade teprve v dubnu letošního roku a jeho tvůrci už pracují na PC verzi. Ta vyjde někdy na začátku příštího roku a bude kromě samotné hry obsahovat také starší Trials HD z roku 2009. RedLynx tehdy s Trials HD Xboxem slušně zamávali a teď to bude všechno na PC.

zdroj: Archiv

V PC verzi Trials Evolution Gold Edition nebude samozřejmě chybět ani online multiplayer, uživatelské vytváření a sdílení obsahu a globální žebříčky, jak reportuje Polygon. Sami tvůrci to v traileru prezentují tak, že Trials vznikla na PC a teď se značka vrací domů. A my ji uvítáme s otevřenou náručí. Takhle povedených her totiž není nikdy dost.

Společně s tím Ubisoft oznámil, že Xbox 360 verze Trials Evolution se dočká nového DLC s pěkným názvem Origin of Pain. Původ Bolesti bude vůbec prvním DLC pro motorkovou arkádu a vyjít by mělo ještě letos na podzim. Hru obohatí o 36 nových tratí, nový editor objektů a taky BMX kolo. Dávat mezi motorky kolo je trochu nezvyk, ale proč ne.

Trials - Origin of Pain vás vyjde na 400 MS bodů a jestli bude obsažen i v Gold Edition pro PC, zatím nevíme. Snad ano, mohl by nám udělat Ubisoft radost alespoň někdy. Alespoň jsme k Origin of Pain dostali moc pěkný trailer, který tak trochu paroduje (nebo vzdává čest?) ikonickému traileru na prvního Vetřelce a nedávno i na Prométhea:

zdroj: Archiv

Nejnovější články