Supreme Commander

Supreme Commander

Články

Supreme Commander datadisk vypadá s Battlefeel modem opravdu "suprově"

Bez pár měsíců už má samostatný datadisk Supreme Commander: Forged Alliance na krku sedm křížků, ale když se hře pomůže, může vypadat jako mladá krasavice. Doktorem z kliniky virtuální chirurgie je tentokrát modder s nickem alienhunter, který na ModDB nabízí ke stažení modifikaci Supreme Battlefeel, jejíž verze 3.4 vytvoří na monitoru divadlo, jehož kratičkou ukázku nabízí video v článku.

Budoucnost Darksiders a Red Faction vypadá bledě

Po potvrzení, že značka Homeworld nyní skutečně patří do rukou Gearboxu, tedy nejnověji vývojářů Aliens: Colonial Marines, se začíná vybarvovat i osud dalších značek donedávna patřících nešťastnému THQ. Jmenovitě jde o Darksiders, ale také Red Faction, Supreme Commander či Full Spectrum Warrior (a mnoha, mnoha dalších), které si pořídili pachtilové z Nordic Games, což z Aleše předevčírem učinilo nejšťastnějšího člověka na světě. Po krátké odmlce jeho litanii dává za pravdu rozhovor & dojmologie z GameInformeru, která je ve svých detailech věru depresivní čtivo.

Homeworld patří Gearboxu, Darksiders získal Nordic

Před pár dny jsme vás informovali o tom, že plány na kickstarterové oživení Homeworldu padlo, protože značku v aukci koupil někdo jiný než TeamPixel. Teď už je známo o koho jde – značku Homeworld nyní vlastní Gearbox. Osobně bych byl radši, kdyby se dostalo na „druhý“ Stardock a „třetí“ Paradox, kteří se o značku také ucházeli. Nejde se totiž ubránit vlně nedůvěry, když se Randy Pitchford na Twitteru rozplývá nad tím, že mají skvělou značku Homeworld a nevzpomenout si na podobné nadšené rozplývání v případě Aliens: Colonial Marines.

Wargaming kupuje Gas Powered Games i s Chrisem Taylorem

Odpověď na otázku, co bude s týmem Gas Powered Games Chrise Taylora, když Kickstarter projektu Wildman neuspěje, bychom tedy měli (najdete ji v rozhovoru s Taylorem). A vlastně i odpověď na otázku, proč GPG zařízli kampaň na Wildmana před jejím koncem. Gas Powered Games se totiž po bleskovém jednání stává součástí rapidně expandující firmy Wargaming.net, která v pondělí oznámila eSport ligu pro World of Tanks a teprve nedávno koupila tým Day 1 Studios kvůli vývoji konzolových projektů.

O konverzi Supreme Commander pro X360

Převedení nejkomplexnější RTS na konzoli není projevem čírého bláznovství, ujišťují tvůrci.

Supreme Commander Forged Alliance s novou AI

Podrobnosti o nových typech počítačové AI i smrtících experimentálních zbraních rasy z datadisku.
Hodnocení
GAMES.cz
8/10
Datum recenze:
16. února 2007
Recenze