Super Meat Boy
Věková dostupnost

Super Meat Boy

Články

Super Meat Boy Forever si na PC první rok zahrajete jen přes Epic Store

Původně měl být Super Meat Boy Forever jen port původní hardcore skákačky Super Meat Boy na mobilní platformu, nakonec se z něj však vyvinulo plnohodnotné pokračování s novým ovládáním a náhodně generovanými levely. Na PC si ho minimálně do dubna 2020 zahrajete jen skrz čerstvě otevřený Epic Store.

Nečekaně otevřený Epic Games Store láká na exkluzivní tituly a hry zdarma

Před dvěma dny jsme se dozvěděli o dalším plánovaném online obchodu s hrami od studia Epic Games. Tehdy výkonný ředitel Tim Sweeney neřekl konkrétní datum spuštění obchodu, ale vše naznačovalo až příští rok. Náznaky jsou ty tam, Epic Games Store už jede v plném provozu a láká na slibované hry zdarma.

Super Meat Boy pročísne nervy hráčům i na PS4 a PS Vita

Rozbít klávesnici nemusí stát zase tolik, pokud používáte laciný kus. Zahodit ve vzteku DualShock 4 či dokonce Vitu však může zamrzet poněkud víc a hráči na PS4 a PS Vita by se tedy měli mít před následujícím oznámením na pozoru. Hardcore hit Super Meat Boy totiž zamíří právě na zmíněná zařízení a čtyři roky po původním vydání se pokusí pocuchat nervy další várce hráčů.

Nezávislý rozcestník: postkyberapokalypsa Zeldy

Pořádných her na hrdiny není nikdy dost. Náruživí hráči RPG by proto měli upřít zrak k cyberpunk postapo titulu Barkley 2, jenž zkříží Soldata se Zeldou. RPG japonského typu Pier Solar HD nakopne moderní konzoli Xbox 360 a ozáří obvod milované konzole Dreamcast. Knights of Pen & Paper předvádí mobilním zařízením, jak se dělá vtipná rolová a Hotline Miami 2 pravděpodobně bude. Čtveřice hudebních alb potěší milovníky elektroniky i klasického klavíru a závěrem na vás čeká švédská cyberpunk vize roku 2027.

Konečně vyšel snímek Indie Game: The Movie

Když jsem před asi rokem a půl titulkoval video, které se vztahovalo k chystanému dokumentu Indie Game: The Movie, nenapadlo mě, jak dlouho ještě zabere dokončování. Celkem to chtělo dvě kickstarterové kampaně a spoustu času, aby byl snímek hotov, ale konečně je tady. Za tímto dokumentem stojí dva kanadští filmaři, James Swirsky a Lisanne Pajot.

Nezávislý rozcestník – maso a krev (a kosti)

Dnešní Rozcestník vás zavede do jedné divoké diablovky; vystřelí do temného oceánu, jemuž se přezdívá vesmír; ukáže neodolatelné šachy; připomene éru slavné amigácké kruťárny Turrican, aby vás pak následně blíže seznámil s člověkem, jehož maso je tak super. Že nevíte? Pak si rozklikněte celý článek.

Bleskovky

  • 17. 5. 2022 - Nový Humble Bundle nabízí We Happy Few, Super Meat Boy a další. Koupí podpoříte léčbu cukrovky

  • 31. 8. 2018 - Team Meat na svém Twitteru láká na tajemný projekt Super Meat Boy: Rival Rush.

  • 16. 5. 2017 - Edmund McMillen (designer Super Meat Boy a The Binding of Isaac) pracuje na novém projektu. Oznámení hry a data vydání se dočkáme v brzké době.

  • 25. 5. 2016 - Členové Xbox Live Gold programu obdrží v červnu 2016 zdarma Goat Simulator (XOne), The Crew (XOne), Super Meat Boy (XOne, X360) a XCOM: Enemy Unknown (XOne, X360).

  • 22. 3. 2016 - Edmund McMillen, vývojář The Binding of Isaac a Super Meat Boy, oznámil novou hru nazvanou The Legend of Bum-Bo.

  • 29. 10. 2015 - V asijském regionu obdrží členové PS Plus programu příští měsíc Super Meat Boy (PS4/PSV), Thief (PS3/PS4), Mass Effect 2 (PS3), Sumioni (PSV) a CatsBlock Vestival (PSV).

Hodnocení
GAMES.cz
9/10
Datum recenze:
30. ledna 2011
Recenze