ScreamRide

ScreamRide

Články

Microsoft prodlužuje slevu Xbox One v USA a naznačuje velké plány s PC hrami

Xbox One na konci minulého roku v USA konečně v prodejích za měsíc dohnal do té doby bez ustání kralující PlayStation 4. Vedení Xbox divize si ale uvědomuje, že popularita PlayStation 4 neustává a do dalšího boje tedy vyráží s novou posilou: nižší cenou. Xbox One startoval na 499 dolarech, po odebrání Kinectu padla cena na 399 dolarů a v listopadu i prosinci minulého roku šlo konzoli ve spoustě obchodů sehnat v pěkných bundlech a za dočasnou cenu 349 dolarů. Konzoli se za tuhle cenu dařilo natolik, že se škrtá slovíčko dočasná a zatím se bude konzole od Microsoftu držet o 50 dolarů níže než PS4 i v novém roce. Zatím jenom v USA, bohužel.

ScreamRide slibuje šílenou směs budování a ničení

Jednou z her, která nás překvapila oznámením na GamesComu je ScreamRide, v níž budujete extrémní horské dráhy a zároveň je využíváte k ničení budov. Upřímně řečeno si pořád neumím představit, jak bude ScreamRide dlouhodobě fungovat, protože mi nejde dohromady úspěšné budování šílené horské dráhy a ničení budov, k němuž bude docházet pečlivým plánováním v závislosti na fyzikálním modelu hry. O mnoho více mi nenastínilo ani nové video, které ale ukazuje atraktivní tvorbu drah.

Nejzajímavější nové hry z Gamescomu 2014

Letošní Gamecom byl překvapivě bohatý na oznámení nových her, o kterých jsme dosud neměli ani tušení, případně se jejich existence rýsovala jen v podobě spekulací a náznaků. Ne všechny nové hry ale stojí za pozornost a proto jsme na závěr výstavy vybrali deset čerstvě oznámených titulů, které nás zaujaly nejvíc.

ScreamRide předvede na Xbox One brutální Matějskou

Když se během konference Microsoftu na letošním GamesComu rozběhl trailer na čerstvou Xbox exkluzivitu ScreamRide, padaly v chatu od diváků na Twitchi především názvy tří her: Portal, RollerCoaster Tycoon a Sunset Overdrive. Tenhle prazvláštní mix se budou snažit dát dohromady vývojáři z Frontier Developments a na Xbox One společně s X360 by jej měli přinést jako předzvěst celé budoucí série už na jaře příštího roku.

Bleskovky

  • 21. 1. 2015 - Kolotočářská strategie Screamride dorazí na Xbox One 6. března.