Killzone 3
Věková dostupnost

Killzone 3

Články

E3 2013: Záznam Sony konference

Pokud jste minuli náš přímý přenos z E3 tiskové konference Sony, můžete si v článku po rozkliku pustit záznam. Tisková konference Sony představila vzhled konzole PlayStation 4, oznámení ceny nového stroje a samozřejmě i představení celé řady her nejenom pro PS4, ale i PS3 a PS Vita. Simultánní překlad tiskovky Microsoftu obstarali společnými silami Lukáš Grygar a Petr Bulíř.

Chystá se nový Killzone nebo PS Vita spin-off?

K zajímavému kusu scénáře se, jistě čirou náhodou nebo únikem dat z počítače nějakého...

Multiplayer z Killzone 3 bude k dispozici (s omezením) zdarma

Pokud máte rádi multiplayerové zápolení ve střílečkách, které má jasně dané role jednotlivých povolání a je třeba při něm (trochu) myslet, a máte PS3 a nějakým zvláštním řízením osudu jste si ještě nekoupili Killzone 3, pravděpodobně budete mít možnost hru více hráčů téhle povedené FPS zkusit.

Chystá se remake původního Killzone

Tak tohle je překvapení: zdá se, že americká hodnotící komise ESRB ve vší tichosti dostala...

Killzone a Bully série budou (zřejmě) pokračovat

Jestliže Xbox má Halo, PlayStation má zase Killzone. Série stříleček od týmu holanďanů z Guerrilly sice pro úspěch konzolí PlayStation neudělala tolik, jako série od Bungie pro konzole Xbox, ale rozhodně je to jeden z kmenových a hlavně exkluzivních brandů. A jako takový bude určitě pokračovat a jestli by nějaká hra měla vést další generaci PlayStation konzolí do boje, Killzone by si to zasloužila.

Detaily o novém obsahu pro Killzone 3 a Mortal Kombat

Jeden z vývojářů Guerrilla Games přiblížil chystaný balíček map pro Killzone 3 s názvem From The Ashes. Čekají vás v něm nové mapy do módu Guerrila Warfare, mezi nimi třeba lokace Mobile Factory určená pro šestnáct lidí, která se odehrává na jednom z největších vozidel ze singleplayerové části hry.

Bleskovky

  • 25. 12. 2017 - 29. března dojde k vypnutí online serverů pro hry WipEout HD, WipEout HD Fury, WipEout 2048, EyePet, EyePet Move Edition, EyePet & Friends, Killzone 2, Killzone 3, Knack’s Quest a Gravity Rush 2.

  • 22. 12. 2017 - 29. března dojde k vypnutí online serverů pro hry Killzone 2 a Killzone 3.

  • 5. 6. 2014 - Nová PS4 hra s otevřeným světem od vývojářů z Guerilla Games (Killzone) se letos na E3 neukáže.

Hodnocení
GAMES.cz
8/10
Datum recenze:
15. února 2011
Recenze