Chystá se nový Killzone nebo PS Vita spin-off?
zdroj: tisková zpráva

Chystá se nový Killzone nebo PS Vita spin-off?

9. 5. 2012 10:16 | Téma | autor: Aleš Smutný |

K zajímavému kusu scénáře se, jistě čirou náhodou nebo únikem dat z počítače nějakého...

K zajímavému kusu scénáře se, jistě čirou náhodou nebo únikem dat z počítače nějakého nepozorného vývojáře, dostali kolegové ze Siliconery. Jde o přepis proslovu z nějaké připravované Killzone hry, ovšem tak nějak není jasné, zda půjde o Killzone 4 nebo o verzi pro PS Vita. Každopádně, ona pasáž zní následovně.


„Moji synové a dcery, dnes učiníme první velký krok směrem k naší imperiální budoucnosti. Po celé roky tento, kdysi velký, národ stagnoval ve stínu svých nepřátel. Vládli mu podvodníci, kteří znesvětili ideály stanovené mým otcem a tito zrádci... tito nepřátelé našeho lidu poškodili a dokonce zneužili posvátnou trojici Služby, Poslušnosti a Věrnosti. Tento režim, zkorumpovaný režim, byl zničen. Místo něj nastupuje éra stability a síly. Čas naděje, který vzešel ze slibu, že se náš lid vrátí do své právoplatné sféry vlády“.

Je tedy celkem jasné, že jde o deklaraci potentáta z Helghanu z období po Killzone 3 a podle všeho zřejmě dcery samotného Visariho. A teď už můžeme jen spekulovat. Bude to tedy čtvrtý díl hry, v němž se opět střetnou padouši s hodnými kluky? Nebo se třeba podíváme na válku z druhé strany, tak trochu zneužitého Helghanu, který se nyní pokusí ve vší upřímné snaze vrátit na výsluní a někdo mu zkusí šlápnout na prsty? To už bychom asi chtěli od scenáristů příliš. Nicméně klíčové je, zda nepůjde „jen“ o kus ze série, který se podívá na handheld PS Vita. Není to nepravděpodobné.

Nejnovější články