Everspace

Everspace

Články

Vánoční slevy jsou v plném proudu, doporučíme vám ty nejlepší

Tak je to konečně tady. S Vánocemi za dveřmi došlo ke spuštění tradičních slev v digitálních obchodech. Nejde jenom o Steam, ale přidává se i Epic Games Store, GOG, Humble Bundle nebo třeba PlayStation Store. Kdo hledá, ten určitě najde něco hodně výhodného. A my vám nějaké zajímavosti doporučíme.

Vesmírná akce Everspace 2 bude větší, hezčí a plnější

Jsou zpět! Kluci a holky ze studia Rockfish Games se po víc než dvou letech vracejí se svou další hrou Everspace 2. Ta logicky vychází z původní Everspace, tedy vesmírné střílečky pro jednoho hráče, která se inspirovala třeba ve Freelancerovi. Jednička nebyla vůbec špatná, ba naopak, ale dvojka prý bude po všech stránkách větší a snad i lepší hrou. Pokud se tedy seženou potřebné finance.

Vzhůru do vesmíru vyšla sci-fi střílečka Everspace

Vesmírná roguelike střílečka Everspace už na Steamu v programu předběžného přístupu a na Xbox One v Game Preview nenajdete. Po několika měsících ladění a úprav se hra konečně dostala ven ve své plné verzi a za necelých 30 eur je k mání na Steamu, GOG, Windows 10 Store a Xbox One.

Vesmírná akce Everspace je nablýskaná, dramatická a vyjde příští týden

Roguelike vesmírná střílečka Everspace vás v žádném případě nechce nechat zapomenout, že už brzy vystoupí z předběžného přístupu a přehoupne se do plné verze. Na své nadcházející vydání, k němuž dojde příští pátek, upozorňuje trailerem, který názorně demonstruje, že vesmír plný nepřátelských pilotů a mocných mimozemských artefaktů sice může být nebezpečný a smrtící, ale zato je rozhodně hezký.

Everspace před květnovým vydáním rozšířili noví emzáci

Na jednoduchou otázku „Kdy vyjde vesmírná střílečka Everspace?“ až doposud neexistovala uspokojivá odpověď. Snad začátek letošního roku, nebo obecněji první kvartál…? Zkrátka nic jistého, nač by se člověk mohl spolehnout. Jenže téhle nejistotě byla konečně učiněna přítrž. Everspace k vám nadsvětelnou rychlostí dosviští 26. května. Aby bylo čekání o něco snesitelnější, tvůrci z Rockfish Games zároveň vydali poslední velký update early access verze, který přinese propracovanější kokpit a prastaré, nesmírně mocné mimozemšťany.

Best of 2016: Nejlepší early access hra

Během několika posledních let se z early access modelu, kdy hra vyjde v určitém stupni rozpracovanosti, a tvůrci ji pak s pomocí komunity postupně dodělávají, stal de facto standard. Stejně tak už jsme si zvykli, že někteří tvůrci komunitě hráčů opravdu naslouchají, pracují s ní a hru pravidelně updatují, zatímco jiní na své early access tituly a jejich hráče kašlou – když zjistí, že přecenili své schopnosti, že o jejich hru není takový zájem, jaký předpokládali, nebo že se s vývojem dostali do slepé uličky a neví, jak pokračovat dále. I takových early access her jsme loni zažili celou řadu. Následující řádky jsou však o něčem jiném – jsou o early access hrách, které loni v našich očích zazářily.

Bleskovky

  • 11. 6. 2020 - No Man’s Sky, Battletech a další. V červnu máte hodně důvodů zaplatit si Xbox Game Pass

  • 14. 3. 2018 - Everspace míří na PS4 (29. května 2018) a Switch (2018).

  • 23. 10. 2015 - Vesmírná akce Everspace bude časově exkluzivním titulem pro Xbox One a Windows 10, vydání je plánováno na 4. čtvrtletí 2016. Vývojáři zatím zcela nezavrhli ani PS4 verzi. (­+ video)

Hodnocení
GAMES.cz
8/10
Datum recenze:
6. července 2017
Recenze