Back To The Future

Back To The Future

Články

Hry od Telltale mizí ze Steamu

O konci adventurního studia Telltale slyšel snad každý, nicméně skutečně ukončit podnikání nějakou chvíli trvá. Nyní už v studiu asi není žádný ze zaměstnanců a aktuální stav odpovídá stavu při bankrotu – studio rozprodává hmotné i nehmotné statky zájemcům. Špatné ale také je, že konec studia může znamenat úplný konec i pro spoustu zajímavých herních titulů, které jste si až doteď mohli koupit.

Prosincové nadílce Games with Gold vévodí kooperativní Warhammer: Vermintide

Microsoft si do pravidelně se obměňující nabídky „bezplatných“ her v programu Games with Gold připravil na prosinec docela pestrou vánoční nadílku. Hardcore online akce, adventura, nebo pohybová stylovka ideální pro Kinect můžou uspokojit docela široké spektrum hráčů.

Jak studio Telltale Games vzkřísilo adventury

V prosinci ohlášený vývoj adventury Minecraft: Story Mode definitivně ukázal, jak se během jedné dekády Telltale Games transformovali z malého herního studia na veleúspěšnou fabriku na příběhy. Telltale, v posledních letech hlavně tvůrci herních verzí seriálů a komiksů The Walking Dead, The Wolf Among Us či Game of Thrones, platí za anomálii nejen kvůli resuscitaci žánru adventur, ale i kvůli udržení tempa epizodického stylu vydávání, na kterém si mnozí jiní vylámali zuby. Pojďme se tedy společně podívat, jak Telltale vznikli, na čem stavějí, a proč se jen tak nepustí do jiných žánrů.

První epizoda Back To The Future ke stažení zdarma

Lukáš Grygar sice z první epizody adventurní série Back to the Future nebyl v recenzi dvakrát...

Češtiny, návody a wallpapery z ABCgames

Převážně češtinářský se zdá být souhrn nově přidaného obsahu na webu ABCgames. Posuďte sami: čeština pro RTS Command & Conquer 4, první episodu adventurní série Back to the Future a ruskou stealth akci Deadth to Spies: Moment of Truth. Nezvyklý je pak nedávno dokončený dabing pro 13 let starou RTS Dune 2000 od chlapců z Perla Group – to už má cenu vyzkoušet čistě ze studijních důvodů :) Krom spousty češtin vyšla na ABCgames další část návodu pro Fallout New Vegas, nějaké ty cheaty a sada wallpaperů, jak jste zvyklí. Kompletně přehled najdete po rozkliku.

Debutový trailer z Back To The Future

Telltale dnes vydali očekávaný debutový trailer z akční adventury Back To The Future (preview), navazující na stejnojmennou filmovou trilogii Návrat do budoucnosti v hlavní roli s Michaelem J. Foxem. Video konečně prozrazuje konkrétní zápletku hry, kolem níž zatím autoři jen tak obcházeli: v roce 1986, po událostech ze všech tří filmů, se banka rozhodne prodat dům dr. Emmetta Browna a ani Marty, ani George McFlyovi tomu nemohou zabránit.

Bleskovky

  • 24. 11. 2017 - Členové Xbox Live Gold programu obdrží v prosinci 2017 zdarma Warhammer: End Times – Vermintid (XOne), Back to the Future: The Game – 30th Anniversary Edition (XOne), Child of Eden (XOne / X360) a Marlow Briggs and the Mask of Death (XOne / X360).

  • 17. 9. 2015 - Telltale Games připravuje remasterovanou verzi Back to the Future: The Game pro Xbox One, PS4 a PC.

  • 18. 8. 2015 - GameFly zařadil do sve nabídky PS4, Xbox One a X360 verzi hry Back to the Future od Telltale Games.

Hodnocení
GAMES.cz
6/10
Datum recenze:
10. března 2011
Recenze