Winston vás zve do otevřené bety Overwatche
zdroj: tisková zpráva

Winston vás zve do otevřené bety Overwatche

3. 5. 2016 11:05 | Video | autor: Honza Konfršt |

Overwatch vyjde v plné verzi 24. května, do té doby se však hráči mohou do hry podívat ještě s předstihem v rámci klasické otevřené betaverze. Ta pro předplatitele odstartovala včera, pro všechny ostatní se pak zpřístupní 5. května v jednu hodinu ráno a potrvá až do 9. května do sedmi hodin večer a to na PC, PS4 i Xbox One.

K vyzkoušení hry pak láká nový trailer, v němž lze vidět jednu z postav hry, Winstona. Ten se připravuje na svůj velký proslov, v němž vyzývá bývalé členy jednotky Overwatch k jejímu obnovení. Ta sloužila jako poslední možná záchrana lidstva, a tehdy také skutečně zafungovala na výbornou, avšak v momentě, kdy lidé přestali Overwatch potřebovat, upadla v nemilost.

Video nese klasické znaky a kvalitu produkce Blizzardu a to i ve chvílích, kdy ukazuje jen statické obrázky. Je pozoruhodné, jak dobře působí podobné příběhové výlety u hry, u níž o příběh vůbec nepůjde. Jelikož se záporáci i členové Overwatche budou v týmech míchat a samotné úkoly v rámci misí budou jen rámcově odkazovat k zápletce, jsou tato videa a komiksy tím hlavním, co podtrhne fakt, že tahle týmová multiplayerová střílečka má i nějakou zápletku. 

zdroj: Archiv

Nejnovější články