Trailer na HD remaster Pathologic je stejné "psycho" jako hra samotná
zdroj: tisková zpráva

Trailer na HD remaster Pathologic je stejné "psycho" jako hra samotná

30. 10. 2015 10:53 | Video | autor: Adam Homola |

Remaster psychologického hororu Pathologic z roku 2005 vyšel pod názvem Pathologic Classic HD na GOG i Steamu a představuje ideální příležitost pro hráče, kteří při vydání původní verze buď ještě tahali kačera na provázku, nebo se tehdy nedokázali přenést přes tristní technický stav hry. Remaster ale upravuje nejenom grafiku a jiné technické aspekty hry - zasahuje mnohem hlouběji do jejího obsahu, který rozhodně není pro slabé povahy. Pathologic je zkrátka velmi zvláštní hra a video, které vydání hry doprovází, to dává ostentativně najevo.

Správně přeložený scénář, předělané dialogy a nový dabing vám konečně umožní užít si tenhle survival klenot způsobem, jakým to tvůrci zamýšleli. Pathologic Classic HD si můžete pořídit na PC na Steamu, GOGu nebo na Humble Store za 13 euro normálně, nebo za méně než 10 s aktuální slevou.

zdroj: Archiv

Remaster je jinak jakýsi předvoj reimaginace původní hry, která pod názvem Pathologic loni uspěla na Kickstarteru. Staronový Pathologic vyjde pro PC, Mac, Linux, PlayStation 4 a Xbox One až někdy příští rok v listopadu, takže máte spoustu času se na něj připravit právě hraním aktuálního remasteru.

Nejnovější články