Saints Row IV představuje zbraň, co střílí dubstep
zdroj: tisková zpráva

Saints Row IV představuje zbraň, co střílí dubstep

10. 5. 2013 12:15 | Video | autor: Adam Homola |

Jak se nám to hezky vyprofilovalo. Grand Theft Auto V bude opět vycházet víceméně z reality, byť bude za vlasy přitažená. No a Saints Row IV opět posouvá šílenosti z trojky na zcela novou úroveň. Balanc univerza je zachován. Vývojáři z Volition vydali skoro sedmiminutové video z hraní z pre-alpha verze během PAXu. Nejde tedy o trailer, ale o ukázku souvislého hraní, ve které vám producent názorně předvede některé z šíleností, kterými bude pan prezident disponovat.

Bez debat jedním z největších úletů je zbraň, která střílí dubstep. Všichni se zastaví a tančí a vypadá to trhle. Kdybyste chtěli přeci jen něco trochu konzervativnějšího, můžete sáhnout po raketometu. Aby to ale nebyla nuda, půjdou zbraně v Saints Row IV vylepšovat, a to tak, že hodně. Třeba zmíněný raketoment budete moci stylově schovat do kufru na kytaru. Zbraň se bude chovat pořád stejně, ale vzhledově to bude zajímavější.

Kdyby vás už klasické zbraně omrzely, můžete nasednout do velkého mecha a ničit svět kolem sebe pomocí kulometů a raket. Protože proč ne? Saints Row se pohybuje v tak trhlé rovině, že do jeho světa klidně sednou i supershopnosti. Budete moct skákat přes mrakodrapy, utíkat bleskovou rychlostí po silnici a používat superhrdinské schopnosti i pohyby i při soubojích. Až to chvílemi připomíná aktuální bojovku Injustice. Saints Row IV se na pulty dostaví 23. srpna tohoto roku - na současnou generaci konzolí + PC.

Nejnovější články