Rally závody WRC 6 nabídnou hraní ve split-screenu
zdroj: tisková zpráva

Rally závody WRC 6 nabídnou hraní ve split-screenu

2. 9. 2016 15:27 | Video | autor: Adam Homola |

Chystané rally závody WRC 6 vyjdou už příští měsíc a přijdou s oblíbenou funkcí, která se na současné generaci konzolí ve WRC hrách ještě neobjevila. Řeč je o režimu split-screen, tedy možnosti hrát ve dvou lidech na jednom zařízení a jedné obrazovce, což je funkce, která v hrách bohužel už není tak běžná a přitom se skvěle hodí na hraní s kamarádem. Oznámení doplnili vývojáři ze studia Kylotonn také ukázkou toho, jak bude split-screen ve hře fungovat.

Podle všeho vás v tomto režimu nečekají žádná překvapení, nebo speciální vychytávky, ale půjde prostě o tradiční funkci, kdy je obrazovka rozdělena vertikálně. Na přiloženém videu se už můžete podívat, jak split-screen vypadá na několika různých mapách v praxi.

Vývojáři také oznámili a ukázali obal hry, který se ovšem bude pro různé země lišit. Základní rozložení obalu je všude stejné, jen s rozdílným autem. Pro Francii, Anglii, Blízký východ a Brazílie bude obálku zdobit Citroën DS3 WRC. Země Beneluxu, Španělsko, Portugalsko, Austrálii, Nový Zéland, Japonsko, Čínu a Koreu tam bude Hyundai i20 WRC. A nakonec pro východní Evropu, Itálii, Afriku, Ameriku a Kanadu tam bude Ford Fiesta R2 WRC.

Na jednotlivé obaly se můžete podívat v galerii na kartě hry. WRC 6 vyjde na PC, PlayStation 4 a Xbox One už v říjnu tohoto roku.

zdroj: Archiv

Nejnovější články