Přehled trailerů z konference Microsoftu
zdroj: 343 Industries

Přehled trailerů z konference Microsoftu

10. 6. 2019 4:38 | Video | autor: Jan Slavík |

Hned na úvod pásma vyhrazeného pro Microsoft padla zmínka, že se bude jednat o největší smršť novinek a trailerů, co bude letos k vidění. Nebyly to plané řeči, protože následovala příšerná nálož videí v takovém tempu, až má člověk problém si rozmyslet, na co se vlastně těšit. Pojďme se na ně podívat podrobněji. 

The Outer Worlds

Očekávaná sci-fi avantýra od studia Obsidian už má datum vydání. Počkáme si ještě necelý půlrok - hra má vyjít 25. listopadu. Snad to nebude moc brzy, uspěchaný vývoj u tak nadějného titulu by byl věčná škoda. Více jsme psali zde.

zdroj: tisková zpráva

Star Wars Jedi: Fallen Order

Jak to hned vypadá lépe, když se to sestříhá a podbarví dramatickou hudbou! Nadšení by sice bylo o něco větší, kdyby člověk neměl v živé paměti prkenné boje ze včerejší prezentace, ale i tak se novému traileru podařilo lehce vyžehlit celkový dojem. O představení na tiskovce EA jsme psali zde.

zdroj: Archiv

Dying Light 2

Druhý díl zombie parkourové mlátičky se předvedl v příjemně dynamické upoutávce. Záběry z akce střídají útržky dokreslující prostředí, v němž budou vztahy s ostatními lidmi a mocenskými frakcemi stejně ošemetné jako vraždění nemrtvých. Vypadá to nadějně.

zdroj: Archiv

Bleeding Edge

Co se stane, když se Overwatch zakouká do For Honor, dojde k románku, a jejich potomek dospěje do rebelantského věku? Bleeding Edge! Multiplayerová, nejspíš arénová bojovka od Ninja Theory protežující konflikty na blízko, která je ve vývoji už sedm let. Tvorba bojového systému není vývojářům cizí, pokud se povede všechno náležitě vyvážit, mohlo by to stát za to.

zdroj: Ninja Theory

Ori and the Will of the Wisps

První Ori se může směle řadit mezi nejlepší plošinovky všech dob. Nová ukázka pokračování sice předvedla jen rychlé prostřihy několika akčních scén, ale i tak se dá odhadnout, že nový Ori bude o něco bombastičtější, nebude se bát pořádně obrovských nepřátel... a že to bude zase neuvěřitelná nádhera. Hra vyjde 11. února příštího roku.

zdroj: Archiv

Minecraft Dungeons

Diablovka z minecraftích kostek. Pokud jste nevěděli, že něco takového chcete hrát... Nelze se vám moc divit. Ukázka ze hry se vás nicméně pokusí přesvědčit, že byste po akčním RPG v krychlovém hávu měli začít toužit.

zdroj: Microsoft

Battletoads

Trailer na nový přírůstek do beat 'em up franšízy Battletoads je venku sotva pár hodin a už nyní se rýsuje poměrně rozpačité přijetí. Na vině je hlavně velmi silná kreslená stylizace. Posuďte sami.

zdroj: Archiv

Microsoft Flight Simulator

Po třinácti letech ticha můžete startovat motory. Chystá se pokračování série leteckých simulátorů, která své úplné počátky datuje až do herního pravěku - první díl totiž vyšel v roce 1982. Rozhodně je na co se dívat, vizuál prezentovaný v traileru je jednoduše parádní.

zdroj: Archiv

Age of Empires II Definitive Edition

Jedna z nejmilovanějších realtimových strategií vyjde ve verzi podporující moderní technologie. Krom remasterovaného audia, podpory rozlišení 4K a pohledně se bortících staveb se ale také chystá obsahové rozšíření - konkrétně nová kampaň "Poslední chánové". Více jsme psali zde.

zdroj: Archiv

Wasteland 3

Nebýt název hry zmíněný na konci videa, šlo by si tipnout spíš na nějakou strategickou odbočku Borderlands. Seriózní tón post-apo tažení ze dvojky je tentam, místo toho přichází výrazně stylizovaná taškařice. Inu, třeba někomu přijde podobná změna k chuti.

zdroj: inXile Entertainment

Gears 5 - Escape

Pokud byste od upoutávky na mód Escape z pátého dílu sci-fi řežby Gears of War očekávali nadupané video plné akce, příšerně nabušených týpků tvrdších než chleba od předvčírka, explozí, přepychových poprav oslizlých emzáků a vůbec ódu na agresivitu všeho druhu... měli byste absolutní pravdu. Dramatické útěky doporučuje deset z deseti maniaků s motorovým bajonetem. Více jsme psali tady.

zdroj: Archiv

Forza Horizon 4 LEGO Speed Champions

Taky jste si hrozně rádi stavěli autíčka z Lega? Můžete se radovat, skvělé závody Forza Horizon 4 dostanou stavebnicovou expanzi, v níž se budete moci nejen prohnat anglickým venkovem v Lego sporťáku, ale i naopak - tedy provětrat své nablýskané tisícikoňové hypersporty v údolí vyvedeném v ikonické stavebnici. Na první dobrou to sice zní celkem ujetě, ale klidně by to nakonec mohla být parádní zábava. Zjistíme to už za tři dny - expanze vychází 13. června.

zdroj: Archiv

State of Decay Heartland

Zhlédnout trailer, na jehož konci se dozvíte, že si prezentovaný produkt můžete okamžitě zahrát, je vždycky příjemná třešnička. Je to případ expanze pro State of Decay 2, která nabízí novou kampaň s dvěma příběhovými linkami a slibuje nepřátele agresivnější a nebezpečnější než kdy dřív.

zdroj: Archiv

CrossfireX

CrossFire se chystá na Xbox One. A jelikož se z traileru o hře samotné nedozvíte zhola nic, vězte, že se jedná o multiplayerovou střílečku v jádru vcelku podobnou Counter-Striku, která se zejména díky popularitě na asijském trhu řadí mezi nejhranější (a nejvýdělečnější) hry všech dob.

zdroj: Archiv

Elden Ring

Nejvýznamnější informace před zhlédnutím traileru: Mijazaki z FromSoftware a George R. R. Martin spolupracují na nové hře. Nejvýznamnější informace po zhlédnutí: Mijazaki z FromSoftware spolupracuje s Martinem na nové hře a výtvarná stránka bude velice pravděpodobně opět dechberoucí. Jinak řečeno, první upoutávka útočí spíš na smysly a nezahlcuje fakty. To na sebe místo toho vzal sám Mijazaki, který se o hře rozpovídal v rozhovoru pro Xbox Wire. Víc se dozvíte z Vaškova podrobného článku.

zdroj: Bandai Namco

Halo Infinite

Máme tu i jeden potvrzený launchový titul pro Project Scarlett! Není jím nic jiného než Halo Infinite, které se prezentovalo pohlednou, parádně režírovanou ukázkou. Bohužel však bez záběrů na samotné hraní.

zdroj: Archiv

Tales of Arise

Jelikož si ve společnosti Namco nepohlídali informační ventily, o novém titulu ze série Tales už jsme chvíli věděli. Nyní už to máme oficiálně. Bude se jmenovat Tales of Arise. První trailer ukazuje jen maličké střípky z hraní, takže třeba přesný styl, kterým se tentokrát vydá bojový systém, zůstává pod rouškou tajemství. Vylepšenou grafikou si nicméně můžeme být takřka jistí. Stejně tak stylizací lahodící zejména oku fanouška moderní japonské vizuální kultury.

zdroj: Archiv

Nejnovější články