zdroj: vlastní video redakce

LongPlay – Hitman 3: Ve 14:00 se Vašek vydá do Číny

27. 8. 2021 13:30 | Video | autor: Redakce Games.cz |

Další pátek, další mise Hitmana a začíná Vašek. Skóre před dnešním kláním je 20:19 ve prospěch Adama a v aktuální čínské misi je ve hře celkem pět bodů: dva cíle, jedna komplikace, volitelný hack a správný exit. Vašek se tak může dostat do příjemného vedení, nebo zůstat pozadu ještě víc.

Tentokrát lovíme poměrně specificky vypadající slečnu Imogen Royce a pána, který si přezdívá Hush. Celé divadlo se odehrává v deštivých ulicích čínského Chongqingu, kde není nouze o zbraně, neony a příležitost, jak se převléct do nového oblečení.

Systémem Hitman Roulette jedeme i tentokrát, tudíž je způsob zabití, převlek a exit z mapy určen náhodným losem. A aby toho nebylo málo, nesmíme ani ukládat, respektive je zakázáno hru loadovat. Jedna chyba a je konec.

V rámci třetí sezóny LongPlaye jsme začali ještě dodatečným obsahem pro Hitmana 2, a podívali jsme se tedy jednou do New Yorkudvakrát na Maledivydvakrát do Dubaje, potom do Anglie, jen abychom skončili dvakrátBerlíně. A pokud byste náhodou neměli co dělat a chtěli dohnat i všechny předchozí epizody, tady najdete odkaz na první sezónu a tady zase na druhou.

Nejnovější články