zdroj: vlastní video redakce

LongPlay – Hitman 3: V 15:00 půjde Vašek dočistit Berlín

20. 8. 2021 14:30 | Video | autor: Redakce Games.cz |

Mise Apex Predator odehrávající se v Berlíně je opravdu dlouhá, jak jsme se ostatně mohli přesvědčit jak minule, tak předminule. Adam to během jednoho videa nestihl a stejný osud teď potkal Vaška. Dnes tak bude nechvalně známý zabiják z Marrákeše dál decimovat řady tajných agentů v Berlíně.

Vašek má za sebou zhruba polovinu mise a zatím se mu daří, ale agentů je na rave párty hned několik a na některé z nich je potřeba nejen vhodný převlek a zbraň, ale především důvtip. Zvládne si Vašek zachovat čistou hlavu, nebo zvítězí jeho nenechavé prsty na spoušti? Doufejme v to první, protože skóre před dnešní epizodou zní 20:13 pro Adama.

Stejně jako vždy, i tentokrát se hraje bez ukládání (tedy přesněji řečeno bez loadingu po chybě) a systémem Hitman Roulette, kdy jsou cíle mise předem dané, ale převleky, zbraně a způsob, jak z místa činu prchnout, už určuje ruleta.

V rámci třetí sezóny LongPlaye jsme začali ještě dodatečným obsahem pro Hitmana 2, a podívali jsme se tedy jednou do New Yorkudvakrát na Maledivy, pak už dvakrát do Dubaje a nakonec do Anglie, jen abychom skončili v Berlíně. A pokud byste náhodou neměli co dělat a chtěli dohnat i všechny předchozí epizody, tady najdete odkaz na první sezónu a tady zase na druhou.

Nejnovější články