Čtveřice hrdinů z Darkness 2 kooperace v akci
zdroj: tisková zpráva

Čtveřice hrdinů z Darkness 2 kooperace v akci

20. 12. 2011 13:41 | Video | autor: Petr Poláček |

Nedávno představený kooperativní mód Vendetta pro hororovu střílečku The Darkness II trošku oživil zájem o tuto hru, která si možná dělá ambice na černého koně prvních měsíců roku, ale zdá se, že je nedává dost najevo. A dělat to za ni skrze dojmy z různých výstav se nezdá být moc efektivní. Nechme to tedy na hře samotné, aby se vám prodala, tentokrát skrze krátká videa představující v akci všechny čtyři postav z výše zmíněného kooperativního módu. Jmenovitě je to Inugami, ohánějící se samurajským mečem; agentka Mossadu Shoshanna; skotský alkoholik Jimmy; voodoo kouzelník JP Dumond. Přednost má samozřejmě žena, takže pod textem se vám prezentuje se svým nádobíčkem zvaným Arm of the Night Shoshanna, zbylé postavy ukazují své akční schopnosti po rozkliku.

Inugami vypadá, jakoby vyskočil z plátna v kině, kde se zrovna promítá hongkongský flák od Johna Woo, takže v jedné ruce má automat a v druhé katanu, kterou své oběti provádí parádní sestřih dle poslední módy zvané Bezhlavý rytíř.

O ožralcích se říká, že mají nehorázné štěstí a přežijí všechno. Skotský pijan Jimmy, jehož technika zvednutého lokte, když do sebe hází panáky, je proslavena po celé skotské vrchovině, ukazuje platnost vyřčeného pravidla v praxi. V jedné ruce sekyrka, v druhé něco na střílení a nepřátelé se nestačí divit, jak přišli k té obrovské díře v břiše.

Voodoo kouzelník JP Dumond má výraz sveřepého kazatele, který své oběti usmaží za živa bez jediného dotyku. Nejdříve je uhrane fialovým odérem své hůlky s lebkou, a pak je klidně nechá rozplácnout na předním skle projíždějícího metra. Na pocity nebohého řidiče MHD přitom vůbec nebere ohled. Holt kouzelník, o problémech obyčejných lidí nemá vůbec páru.

Nejnovější články