Čtyři hrdinové z módu Vendetta pro Darkness 2
zdroj: tisková zpráva

Čtyři hrdinové z módu Vendetta pro Darkness 2

8. 12. 2011 19:10 | Preview | autor: levis |

2K dnes upřesnili Vendettu neboli kooperativní mód z hororové akce The Darkness 2. Vyberete si v něm jednu ze čtyř postav, které v sólové kampani zasahují do bitvy Jackieho Estacada s Bratrstvem, ale v kooperativě budou řešit mise jiné - především paralelní úkoly nebo dějové linky, které sólová kampaň už nestihla sledovat do konce.

Komu by singleplayer přece chyběl, bude si moci svůj nejoblíbenější okamžik nebo level z hry pro jednoho zopakovat s kamarády v rámci módu Hit List. A za koho že si tedy zahrajete?


Na výběr bude v první řadě Inugami, který je vyzbrojený tajemným samurajským mečem a proti Bratrstvu vyrazil z osobních důvodů. Dovede například vypustit stovky miniaturních démonů, kteří pak znehybní protivníky.

Shoshanna je agentkou izraelského Mossadu, má slabost pro lovení a ohání se zbraní jménem Arm of the Night, jíž ponání přímo temná síla. Notorický skotský alkoholik Jimmy v Bratrstvu vidí jen pokračování těch Britů, kteří kdysi perzekuovali jeho rodinu, a hodlá vše napravit svoji temnou sekyrou či schopností přivolávat na pomoc maličké démony Jimmy Jr.

A konečně je tu i louisianský čaroděj J. P. Dumond, původně doktor z New Orleans, který praktikuje voodoo a operuje především s tajemnou krabičkou zvanou Box of Tricks. Koho si vyberete?

Nejnovější články