Command & Conquer představuje proces tvorby nukleárního náklaďáku GLA
zdroj: tisková zpráva

Command & Conquer představuje proces tvorby nukleárního náklaďáku GLA

6. 8. 2013 10:03 | Video | autor: Aleš Smutný |

Fakt, že chystaný Command & Conquer bude free-to-play pořád vyvolává nedůvěru. Na druhou stranu, Miloš Bohoněk na E3 seznal, že rozdíl mezi novými Command & Conquer a Generals nebude velký a hlavně, že se nové C&C dobře hraje. To, že se hra nejmenuje Generals 2 je zjevně opravdu jen náhoda, což podtrhuje i tenhle vývojářský deník.

V něm se podíváte na to, jak vzniká jednotka. Od nápadu, přes návrh, model, animaci až po vybalancování a následnou aplikaci na bojišti. Studovaným objektem je sebevražedný nukleární náklaďák z provizorní dílny GLA, který toho asi moc nevydrží, ale má na své straně sílu atomu. Tedy, nemá ji na straně, má ji na korbě a u cíle ji umí uvolnit v pořádném výbuchu.

Jako skalní milovník Generals musím říci, že jsem z podoby hry poměrně nadšený, protože zatím ukazuje vše, co dělalo Generals tak zábavným. Teď už by to chtělo jen pár informací o free-to-play modelu, protože to je označení v dnešní době velice vágní a vlastně neříkající nic. Teoreticky o něm nemusíme ani vědět a nebo nás naopak může často tahat za rukáv a ponoukat „kup si něco, kup si něco“. Počkejme tedy alespoň na betu, která by se měla objevit ještě v létě.

...

Nejnovější články