Akční sci-fi Get Even se představuje prvním teaserem
zdroj: tisková zpráva

Akční sci-fi Get Even se představuje prvním teaserem

8. 1. 2014 14:32 | Video | autor: Aleš Smutný |

Novou hru od polských The Farm 51, Get Even, vám o vánocích, po úporném zápolení s jazykem našich severních sousedů, představil Petr. Připomeňme jen že The Farm 51 stojí za povedenými Deadfall Adventures. V Get Even zatím nevíme oč půjde příběhově, ale Farm 51 ví, že chce inovovat samotný herní obsah.

Jeho klíčovou součástí je možnost zapojení dalších hráčů do celé akce. A to nikoliv v roli spolubojovníků, ale oponentů. Ve výsledku byste si tak nikdy neměli být jistí tím, že proti vám stojí umělá inteligence s určitými návyky a ne člověk, který vám může vystavit kampaňovou stopku.

Samotný příběh bude kombinací dvou linií, které se budou prolínat. Oč ale půjde přesně nepoznáte ani z teaseru, který spíše naznačuje, než že by objasňoval. Ale tak od toho je to teaser a ne trailer. Je jistí, že základem bude Get Even střílečka, dojít by mělo i na zbraňové systémy schopné střílet za roh. Žánrově titul okoření třeba i thriller a horor. Get Even vyjde v příštím roce na PC, Xbox One a PlayStation 4.

...

Nejnovější články