Tokyo Dark

Tokyo Dark

Články

Skvělé hry (téměř) zadarmo: Total War: Shogun 2, XCOM 2, Alien: Isolation

COVID-19 sice přináší nečekané překážky, na které se jen těžko zvyká, ale ruku v ruce s nimi přicházejí akce, na které si naopak zvykáme snadno. Příval her zdarma či za zlomek obvyklé ceny nebere konce a jen tento týden se na nás hrne zásoba velmi zajímavých kousků. Ideální příležitost vystoupit ze své komfortní zóny a vyzkoušet něco nového.

Vychází temná anime adventura Tokyo Dark

Před měsícem jsme psali o nadějně vypadající point-and-click adventuře Tokyo Dark a už je tady. Hra, která by bez pomoci Square Enix Collective a úspěšné kampaně na Kickstarteru možná vůbec nevznikla, nabízí pro svůj žánr neobvykle temné téma, které cílí převážně na dospělé publikum. Chcete-li, vydejte se již teď do tokijského podsvětí.

Temná detektivní adventura Tokyo Dark se oblékla do anime stylu

Iniciativa Square Enix Collective (víc jsme psali zde) se zdá jako čím dál tím lepší nápad. Menší finanční výpomoc, mediální zastoupení, podpora kickstarterových kampaní a všeobecné rozdávání rad indie vývojářům vybraných projektů dalo vzniknout již spoustě povedených titulů, mezi které patří například The Turing Test, Children of Zodiarcs nebo třeba Black The Fall. A na obzoru je další nadějně vypadající titul, tentokrát klasická point-and-click adventura Tokyo Dark s anime tváří.