Teslagrad

Teslagrad

Články

Tvůrci Teslagrad představují hru World to the West

Ačkoliv by se z názvu mohlo zdát, že studio Rain Games promptně reaguje na popularitu seriálu Westworld, ve skutečnosti se drží svého osvědčeného universa, které představili v povedené plošinovce Teslagrad. Žánrově půjde o shora viděnou akci kombinovanou s řešením puzzlů, v níž si můžete zahrát za kvarteto hrdinů, přičemž každý z nich pochází z jiného koutu světa.

Teslagrad čaruje a přitahuje elektrizující atmosférou

Před týdnem jsme vám představili velmi pěkně vypadající logickou skákačku Teslagrad. Nyní se nám připomíná dvojicí trailerů, které vás mají, mimo jiné, nalákat, abyste titul podpořili na Steam Greenlight. Hlavní hrdina bude při zkoumání tajemné Teslovy věže používat elektřinu a magnetismus, aby překonal překážky a porazil běžné protivníky i drsné bossy.

Elektrifikující plošinovka Teslagrad to zkouší na Steam Greenlight

Pamatujte si – Tesla hodný, Edison špatný (nebo alespoň ne tak dobrý). Ostatně, když někoho hraje David Bowie, nemůže to být záporák. Každopádně, Teslagrad je nezávislá plošinovka od norského týmu Rain Games a právě zkouší zaujmout veřejnost na Steam Greenlight.

Bleskovky

  • 24. 8. 2015 - Členové PS Plus programu obdrží 1. září zdarma hry Grow Home (PS4), Super Time Force Extra (PS4, PSV), Twisted Metal (PS3), Teslagrad (PS4, PS3), La-Mulana EX (PSV), Xeodrifter (PS4, PSV).

Hodnocení
GAMES.cz
8/10
Datum recenze:
18. prosince 2013
Recenze