Začíná beta facebookové King’s Bounty: Legions
zdroj: tisková zpráva

Začíná beta facebookové King’s Bounty: Legions

3. 8. 2011 13:22 | Téma | autor: Aleš Smutný |

Kdo by neměl rád kombinaci strategie a RPG jménem King's Bounty? Bude vás málo a i vy, co jste v menšině, se styďte.

Anebo ne, každý má jiný vkus. Každopádně, pro ten zbytek přišla možná zajímavá zpráva, že právě začala uzavřená beta hry King’s Bounty: Legions, facebookové odnože populární hry, která bude sázet hlavně na PvP. Vytvořena byla ruským týmem KranX Productions, který měl k dispozici všechny assety od původního týmu Katauri Interactive.

Legions chce v první řadě těžit z klasického vzhledu a principů původní hry a v druhé samozřejmě z prostředí sociální sítě. K dispozici tedy bude jak PvE systém, jak jej známe, tedy cestování po světě, plnění úkolů a budování armád, tak PvP soupeření s přáteli. Výdělečnost zajistí freemium model, o němž ale zatím nejsou k dispozici detaily. Nicméně, klíče do bety se pomalu šíří, takže se to snad brzy dozvíme.


Když se podíváme na screenshoty, hra skutečně vypadá věrně své předloze. Snad se podaří její odkaz naplnit i obsahově a samozřejmě je třeba řádně odladit míru placeného obsahu, aby nedošlo k přílišné destabilizaci poměru platících a neplatících. Do hry se můžete zkusit dostat na oficiálních stránkách na Facebooku, případně zde čekat na uvolněné kódy apod.

Nejnovější články