Star Trek: Infinite Space možná přežije díky Bigpointu
zdroj: tisková zpráva

Star Trek: Infinite Space možná přežije díky Bigpointu

23. 11. 2011 11:52 | Téma | autor: Aleš Smutný |

Když před rokem bylo oznámeno nové MMORPG ze světa Star Treku se zaměřením na vesmírné souboje, nemálo lidí bylo potěšeno tím, že budou moci zkusit oblíbený svět v trochu jiném stylu.

Jenže začátkem měsíce vývojáři z německého Gameforge oznámili, že mají nemalé finanční problémy, musí propustit stovku zaměstnanců a co se týče onoho titulu, Star Trek: Infinite Space, musel být uložen k ledu, pokud se nenajde další vydavatel.


Nyní, po pár týdnech to vypadá s hrou trochu lépe. O onu spolupráci ve vydání hry totiž projevil zájem Bigpoint, který má s browserovými MMO zkušenosti, jejich Battlestar Galactica Online jako projekt uspěl, v případě Star Trek: Infinite Space asi vidí společnost podobný potenciál. Ostatně, i tady by prosti sobě měly stát dvě strany, Federace a Klingoni a opět by měl být centrem dění boj ve vesmíru.

Gameforge ovšem momentálně stále neví, zda nabídku přijme a zástupci společnosti si vzali několik dnů až týdnů na rozmyšlenou. Je otázkou, jak moc by se chtěl Bigpoint participovat na dalším vývoji a samozřejmě zisku a zda Gameforge má vůbec prostředky na reálné pokračování ve vývoji hry i ve spolupráci.

Nejnovější články