Skyrim půjde projít za dvě hodiny (při speedrunu)
zdroj: tisková zpráva

Skyrim půjde projít za dvě hodiny (při speedrunu)

14. 10. 2011 11:39 | Téma | autor: Aleš Smutný |

Je to tak, zkracování kampaně zasáhlo už i oblast RPG, tedy přesněji Skyrim. A v Bethesdě si asi řekli, že bude lepší jít s davem a nabídnout hráčům intenzivní, výbušný, leč krátký zážitek po vzoru Black Ops a podobně komerčně úspěšných her.

Dobrá, teď vážně. V Bethesdě uspořádali už tradiční „speedrun závod“, kdy se proti sobě postaví dva zkušení hráči – vývojáři. Ten samý souboj se konal u OblivionFallout 3, a stejně jako u druhé jmenované hry, se utkali Jeff Browne a Sam Bernstein. Vítěz se kromě ovací mohl těšit na koláč dle vlastního výběru od Todda Howarda. Jak soupeření dopadlo si přečtěte v článku, zde si můžete projít dokumentaci ze zdrojů Bethesdy.


Bez použití cheatů, ale s kompletní znalostí hry se první do soutěže vrhnul Browne a zvládl projít celou rozsáhlou hru za dvě hodiny, šestnáct minut a třicet sekund. Což byl prý úctyhodný výkon. Jenže Bernstein zvládl svou hru za dvě hodiny, šestnáct minut a deset sekund! Takže rozhodlo dvacet sekund! Zajímavý je ale fakt, že zatímco u Fallout 3 šli oba takřka identickou cestou, zde zvolili k dokončení příběhu odlišné metody. Nu, my se pokusíme celý proces hraní alespoň zdvacetinásobit... Nicméně o tom, že bude Skyrim velký, svědčí i fakt, že byl tenhle speedrun o hodinu delší než ty z Fallout 3 a Oblivion.

Jo a Bernstein si vybral dýňový koláč...

Nejnovější články