Oznámení komiksovky Spider-Man: Edge of Time
zdroj: tisková zpráva

Oznámení komiksovky Spider-Man: Edge of Time

31. 3. 2011 16:20 | Téma | autor: Aleš Smutný |

Vývojáři z kanadského Beenoxu se opět pouští do splétání sítí kolem populárního komicsové postavičky pavoučího muže Spider-Mana.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva Poprvé se s ním seznámili ve Spider-Man: Shattered Dimensions a u fanoušků uspěli a nyní se vrací, aby oživili dvě verze pavoučího muže – klasického „Amazing“ Spider-Mana a Spider-Mana 2099. Ti se musí spojit, aby napravili poruchy v časoprostorovém proudu, které neodvratně spějí ke smrti Petera Parkera. Takže vás čeká hra za oba Spider-Many, přičemž obě linie se budou ovlivňovat. 

Dee Brown z Beenoxu říká: „Chceme ve Spider-Man: Edge of Time vytvořit výjimečný zážitek, s čímž nám pomůže i příběh vytvořený Peterem Davidem. Zažijete příběh, který bude plný naléhavosti a boje o život, protože osud Spider-Mana bude ležet ve vašich rukách“. Peter David je člověk, který stojí za komiksem Spider-Man 2099, což je futuristická verze tohoto hrdiny v samostatné dějové linii Marvelu. Hra se bude chtít vytáhnout efektem příčiny a následku, kdy budete moci sledovat následky svých činů na „tom druhém“ Spider-Manovi. Hra by měla vyjít tento podzim na PC, PS3 a X360.

Nejnovější články