Novinky o hororové adventuře Posel Smrti
zdroj: tisková zpráva

Novinky o hororové adventuře Posel Smrti

7. 11. 2002 11:11 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Zdeněk Houb z českého vývojového týmu Unknown Identity rozeslal na domácí herní weby informační mail o momentálním stavu jejich hororové detektivní adventury Posel Smrti a současně s tím uvolnil i několik záběrů z filmů ve hře.

    Práce na hře pokračují stále v plném proudu.

Posel Smrti zdroj: tisková zpráva V současné době je již dokončen dabing ve studiích a pracujeme na jeho implementaci do hry. S dabingem jsme opravdu spokojeni, podařilo se nám ke spolupráci získat herce a dabéry zvučných jmen, kteří svým hlasem dodávají hře další rozměr. Počet stran dialogů ve hře od původních 120 stran značně vzrostl, ve své finální podobě rozhovory překročily 200 stran textu. Celý dabing má nyní přes 5000 vět. Možná bude pro hráče zajímavý celkový počet témat všech rozhovorů, které můžou ale nemusí vyslechnout, těchto témat je přes 220.

Jak jsme již dříve uváděli v různých interview, pro hlavní postavu Samuela Gordona jsme chtěli získat Michala Dlouhého, kterého jsme ke svému projektu také získali a který se zhostil své role opravdu skvěle. Hru dabovalo celkem šestnáct herců/dabérů, z nichž zde jmenuji alespoň ty nejznámější: Radoslav Brzobohatý, Květa Fialová, Vladimír Čech, Pavel Soukup a Pavel Šrom. Pokud byste si rádi poslechli výkon těchto známých herců přímo ze hry, není nic snazšího než si stáhnout (3,5 MB, WMA) několik ukázek s působivou atmosférou. Více se o hře Posel Smrti (v zahraničí známé jako Black Mirror) dočtete v našem rozhovoru nebo dojmech z dema, ale termín vydání si vzhledem k opakovaným odkladům raději netroufáme tipovat.

zdroj: Sector, GamePort

jd

Nejnovější články