Mod StarCraft Universe zkouší uspět na Kickstarteru
zdroj: tisková zpráva

Mod StarCraft Universe zkouší uspět na Kickstarteru

13. 8. 2013 15:20 | Téma | autor: Aleš Smutný |

Pamatujete se ještě na ambiciozní projekt Ryana Winzena StarCraft Universe? Dříve se jmenoval World of StarCraft, pak se do hry vložil Blizzard a po prvotním bububu přijal Winzena do otevřené náruče. V únoru vás Petr informoval o vydání prologu pro jednoho hráče, kde jste si mohli udělat slušnou představu o tom, jak by měl mod vypadat.

Jak ale praví povedené video ke kickstarterovému projektu, došly minerály. Tedy peníze. Nyní Winzen za celé studio Upheaval Arts prosí o částku pro Kickstarter celkem malou – osmdesát tisíc dolarů. Za to slibuje dokončit celý modový mix RTS, RPG a MMO.

StarCraft Universe se bude vyznačovat pohledem třetí osoby a zápolením v rámci MMO světa. Každá jednotka si bude moci nabírat nové a nové schopnosti, takže každý build bude do určité míry unikátní.

Winzen sám k modu připíše příběh, který se bude odvíjet od alternativního zakončení StarCraft 2: Wings of Liberty, kdy to s Kerriganovou nedopadne nejlépe. Ale to už si poslechněte v opravdu příjemně poskládaném videu k projektu na Kickstarteru.

Nejnovější články