Jaké hry vyjdou v dubnu?
zdroj: Foto: PlayStation

Jaké hry vyjdou v dubnu?

3. 4. 2024 16:30 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Na březnovou nálož sice letošní duben nemá, přesto se i v tomto měsíci najde pár titulů, kterým byste měli věnovat pozornost.

4. 4. Pathfinder: Gallowspire Survivors (PC)

Snaha napodobit veleúspěšné a návykové Vampire Survivors a použít k tomu značku Pathfinder nestačí. Aspoň to soudí Patrik ve svých dojmech z hraní, kde píše, že největším problémem je absolutní absence jakýchkoli inovací. Pokud ale máte rádi poměrně líné zabíjení zástupů protivníků a zásnuby Vampire Survivors s Pathfinderem vám přijdou zajímavé, můžete se už zítra pustit do díla!

zdroj: BKOM Studios

5. 4. Sons of Valhalla (PC)

Nástupce staršího Kingdom je akční strategií, kde v roli řádně naštvaného vikinga pronásledujete do Anglie zlotřilého jarla, který vám unesl dívku. Postupně si budete budovat vlastní pevnosti a osady, bránit se nájezdům anebo je naopak podnikat, to vše v krásném detailním pixealrtu.

zdroj: Hooded Horse

10. 4. Broken Roads (PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series)

Postapokalyptické RPG z Austrálie mělo původně vyjít už v listopadu, autoři dokonce stihli rozeslat recenzní klíče, ale pak celý projekt na poslední chvíli odložili. Broken Roads chtějí být moderním Falloutem, těšit se můžete na tahové souboje a náročná rozhodování v nesmiřitelném světě.

zdroj: tinyBuildGAMES

16. 4. Harold Halibut (PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series)

Ručně vyráběná loutková adventura z prostředí vesmírné lodi velikosti města, která se momentále plaví v obřím mimozemském moři. Autoři slibují příběh o přátelství v originálním retrofuturistickém světě i originální grafické zpracování, spoustu nadabovaných postav a poutavou zápletku, kde se mísí napětí s humorem.

zdroj: Slow Bros.

 

23. 4 . Tales of Kenzera: Zau (PC, PS5, Switch, Xbox Series)

Melancholická metroidvania s motivy vypůjčenými z africké mytologie zpracovává motivy ztráty, truchlení a vyrovnávání se s osudem. Tales of Kenzera je osobní zpovědí Abubakara Salima, herce, který svůj hlas propůjčil Bayekovi z Assassin's Creed Origins. Hra bude při vydání debutovat v předplatném PlayStation Plus Extra a Premium.

zdroj: Electronic Arts

 

26. 4. Stellar Blade (PS5)

Akční RPG Stellar Blade si bere to nejlepší z Devil May Cry a Nier Automata. Slibuje hlavně efektní a pořádně krvavé souboje na zničené Zemi, která se z posledních sil brání mimozemské invazi. Čekají na vás tuzí bossové, slušné množství skillů v RPG systému a hlavní hrdinka v upnutých kostýmech.

zdroj: Shift Up

26. 4. Sand Land (PC, PS4, PS5, Xbox Series)

Sand Land se odehrává v pouštním světě, kde nedostatkem vody trpí i samotní démoni. V roli prince podsvětí Beelzebuba a jeho společníků se vydáte na pouť za legendárním pramenem a tajuplnou říší, která se u něj rozkládá. Svět Sand Landu vytvořil Akira Torijama, tvůrce Dragon Ballu, který v minulosti pracoval i na herních značkách Dragon Quest, Chrono Trigger nebo Blue Dragon.

zdroj: Bandai Namco

 

26. 4. TopSpin 2K25 (PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series)

Značka Top Spin se po letech vrací k životu a na obrazovky hráčů snad konečně přinese kvalitní tenis. Těšit se můžete na všechna slavná jména, známé kurty i licencované turnaje. 

zdroj: Hangar 13

 

Další hry, které vyjdou tento měsíc:

4. 4. Turbo Golf Racing (PC, PS5, Xbox One, Xbox Series)

9. 4. Gigantic: Rampage Edition (PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series)

16. 4. Grounded (PS4, PS5, Switch)

16. 4. Dave the Diver (PS4, PS5)

23. 4. Eiyuden Chronicle: A Hundred Heroes (PC)

25. 4. Another Crab's Treasure (PC, PS5, Switch, Xbox Series)

30. 4. Braid, Anniversary Edition (PC, PS4, PS5, Switch, Xbox One, Xbox Series)

30. 4. Loop Hero (Android, iOS)

30. 4. Sea of Thieves (PS5)

Nejnovější články