Jaké edice M&M: Heroes VI budou v ČR k dostání?
zdroj: tisková zpráva

Jaké edice M&M: Heroes VI budou v ČR k dostání?

22. 6. 2011 12:15 | Téma | autor: Petr Poláček |

Pokud plánujete strávit letošní podzim ve společnosti Might & Magic Heroes VI, budou se vám hodit informace o tom, jaké edice pro CZ/SK trh plánuje zdejší vydavatel hry, Playman. Krom základní edice v krabicové (za 1199 Kč) či digitální (999 Kč) podobě, je v plánu sběratelská edice za 1999 Kč, která nabídne hru ve speciálním balení, plakát, artbook, soundtrack, tričko, prsten, bonusový obsah do hry (4 postavy, 2 zbraně a 1 mise do hry jednoho hráče) a přístup do webové hry Heroes Kingdoms.

Další v nabídce je digitální deluxe edice za 1599 Kč s artbookem (pdf), plakátem (pdf), soundtrackem (v MP3), bonusovým obsahem do hry (4 postavy, 2 zbraně a 1 mise do hry jednoho hráče) a přístupem do Kingdom Heroes. Pokud si digitální edici předobjednáte, tak vás čeká ještě zajímavější bonusový obsah ve složení: 5 postav, 3, zbraně, 1 singleplayer mise.

Třetí edice hry za 1299 Kč vám přinese hru ve speciální kovové krabici s rukávem, soundtrack a bonusový obsah s jedním hrdinou a jednou zbraní. A jak je to s přístupem do betatestu?

Betatest Heroes VI by se měl rozeběhnout 28. června a více jsme se o něm rozpisovali v tomto článku. Dostanete se do něj zakoupením beta verze hry za 50 Kč a následnou aktivací klíče, což vám krom jiného vynese následnou slevu 150 Kč na nákup plné verze hry. Je to poněkud nestandardní přístup, ale proč ne. Podrobnosti o všech edicích a informace o přístupu do bety si můžete ověřit přímo na webu Playmana.

 

Nejnovější články