<i>Láká web Blizzardu na oznámení Diablo III?</i>
zdroj: tisková zpráva

<i>Láká web Blizzardu na oznámení Diablo III?</i>

23. 6. 2008 15:15 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Nahození tajemného artworku rozjelo spekulace naplno, navíc pařížské konference zbývá šest dní.. UPDATE

Patříte-li mezi tu část fanoušků Blizzardu, která se každé ráno chodí dívat, co je nového na webu, nejspíš vám dnes u snídaně pořádně zaskočilo. A pokud ano, nebyli jste sami, protože nahození tajemného artworku přímo na oficiální web se rázem stalo hlavní událostí dne a odstartovalo vlnu spekulací o tom, zda to je nebo není předznamenání již dlouho spekulovaného oznámení Diablo III, k němuž dle některých zdrojů má dojít v sobotu nebo v neděli na pařížském Blizzard Worldwide International.

Snad jen pro ilustraci, jak velká událost je nahození nic neříkajícího obrázku sama o sobě, proto několik fanouškovských teorií. Ponecháme je bez komentáře:

  • "Modrá barevná paleta je klasicky záležitost Warcraftu, soubor se jmenuje ice.jpg a tudíž jde o předznamenání konečného data vydání datadisku Wrath of the Lich King pro World of Warcraft."

  • "Vypadá to jako krystal Khadarin. Ta věc vlevo je interface Protossů nebo runa, ten krystal nahoře vypadá jako hlava Protossů. A celé to připomíná i něčí ruce, mohl by to být zealot, vždyť jsou tam vidět i nohy - bude to konečné datum vydání StarCraft II!"

  • "Zcela určitě je to oznámení Diablo III, vždyť web Diablo.com vás jako jediný přesměruje na tenhle obrázek, ostatní stránky blizzardích her ne.."
Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
artwork & invertovaná kopie
  • "Ve skutečnosti je ten praskající led symbolikou toho, že roztály ledy nad zamrzlým vývojem StarCraft Ghost.."

  • "Blizzard klasicky používá zlaté logo pro věci související s World of Warcraft a modré pro všechno ostatní, takže k datadisku onlinovky to nebude.."

  • "Ten soubor je v adresáři nazvaném 232309, což je ve skutečnosti kryptogram, 23. písmeno abecedy je W, deváté písmeno abecedy I, čili po rozšifrování to znamená WWI. Bude to zasazené do první světové války!"
Blizzard Worldwide International 2008 proběhne tento týden v sobotu a neděli, tudíž zbývá spousta času na další spekulace v diskusním fóru pod článkem..

Update (24.6.): Tou hrou od Blizzardu by mohl být tajemný Project Hydra, naznačuje čerstvě přidaná sekce na webu firemního výtvarníka Leeho.
zdroj: Blizzard

levis

Nejnovější články