Grand Theft Auto III na PC už příští týden
zdroj: tisková zpráva

Grand Theft Auto III na PC už příští týden

17. 5. 2002 2:22 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Všichni, kdo netrpělivě čekáte na Grand Theft Auto III pro PC, nastražte oči a uši, neboť právě dnes byl tento titul prohlášen za dokončený a v USA má vyjít už ve středu 22.května.

Grand Theft Auto III zdroj: tisková zpráva Jak se ve své nedávné zprávě zmínil jd, Cenega, která bude tuto hru distribuovat v ČR, zatím nemohla sdělit žádné bližší informace o české verzi, dokud se titul neobjeví v zahraničí. Doufejme tedy, že tolik očekávaná informace - kdy se GTA 3 objeví u nás v české verzi - přijde již brzy.

Grand Theft Auto III měla sice podle původního plánu obsahovat také multiplayer, ale z tohoto záměru postupem času sešlo. Každopádně se můžete těšit na strhující 3D herní prostředí, textury ve vyšším rozlišení, možnost ukládat si posledních třicet sekund replaye (a ty později vyměňovat s kamarády) nebo podporu audio sestav s prostorovým zvukem ad. Pro více informací navštivte náš archiv, kde mimo spousty podrobností o průběhu tvorby hry naleznete rovněž galerii plnou obrázků a několik trailerů.

zdroj: GoneGold

korgull

Nejnovější články