DLC se nevyhne ani vylepšené verzi Baldur's Gate
zdroj: tisková zpráva

DLC se nevyhne ani vylepšené verzi Baldur's Gate

3. 7. 2012 11:12 | Téma | autor: Petr Poláček |

Zrovna včera se pod článkem o KotOR bundlu někdo rozohňoval, kdeže jsou zprávy o vylepšené edici Baldur's Gate, která se právě kutí pro PC, Mac a iOS hračky. A zprávy jsou vážení, ústy Trenta Ostera se v uplynulých dnech šířily nepozorovaně po Twitteru. Netýkají se ovšem termínu vydání, ten je pořád stanoven na léto, abychom plané naděje společně usmrtili hned v zárodku. Tentokrát se budeme bavit o DLC. Ale v dobrém, žádné strachy.

Pro vylepšenou edici Baldur's Gate tvůrci definitivně plánují placená DLC, která však nezpoplatní obsah z původní hry, ale nabídnou obsah nový. A nebudou to „kožené náušnice +3“, jak si dělá na Twitteru srandu Oster, ale nové příběhy a postavy.

S tím samozřejmě souvisí záměr vybavit hru nových launcherem pro snadnější distribuci všech updatů a DLC. Opět se ale nemusíte bát, Oster už dříve zdůraznil, že pro hraní nebude třeba stálé internetové připojení. „Offline mód je povinnost,“ psal zástupce Beamdogu v tomto postu, ve kterém rovněž nadhodil, že pro dabing postav se pokusí tvůrci sehnat původní herce, zejména Davida Warnera pro roli Irenica, hlavního záporáka BGII.

Tolik z aktuálního dění okolo vylepšené verze Baldur’s Gate. Pokud chcete být o všem hned a řádně informovaní, sledujte Twitter Trenta Ostera a samozřejmě i oficiální stránku, kde už byl v mezičase oznámen Sam Hulick jako autor hudby, Dave Gross jako jeden ze scenáristů nebo Nat Jones jako art director.

Nejnovější články