Counter-Strike v1.4 pro veřejnost příští týden
zdroj: tisková zpráva

Counter-Strike v1.4 pro veřejnost příští týden

19. 4. 2002 0:02 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Mluvčí Valve Software Doug Lombardi nám před chvilkou poslal tiskovou zprávu, která potvrzuje, že dlouho očekávaná finální verze Counter-Strike 1.4 vyjde pro veřejnost společně s novým patchem pro Half-Life v1.1.0.9 už během příštího týdne.

counterstrike14 zdroj: tisková zpráva Těšit se můžeme například na nové mapy (de_chateau, cs_havana), lepší integraci se spectator technologií nebo představení systému proti cheaterům.

Společně s tím má začít migrace her od Valve do projektu Steam, jehož betaverzi momentálně testuje přes 100 tisíc hráčů. Výhody pro ty, kteří se nyní zapojí do Steamu, jsou zřejmé - nabídka více než dvaceti tisíc veřejných serverů, lepší komunikace ve hře, hledání přátel atd. Kompletní propojení Half-Life her se Steamem nastane v létě, kdy vyjde Counter-Strike 1.5 a hlavně Condition Zero, které si budete moci buď zakoupit normálně v obchodě nebo stáhnout z internetu přes placenou registraci.

Betaverzi nadcházejícího Counter-Strike 1.4 jsme promptně otestovali už začátkem března, kdy jsme vám nabídli naše první dojmy, 30 obrázků z nových map a hlavně dvě vydařená videa, ve kterých sami uvidíte, jaké novinky na vás čekají.
zdroj: Valve Software Obrázek zdroj: tisková zpráva

jd

Nejnovější články