Adventurní víkend s GOG.com, vč. Botaniculy i Machinaria
zdroj: tisková zpráva

Adventurní víkend s GOG.com, vč. Botaniculy i Machinaria

7. 9. 2012 17:15 | Téma | autor: Adam Homola |

Tradiční víkendové akce GOGu pokračují i aktuální víkend, tentokrát ve velmi sympatickém adventurním duchu. Po minulém (tuším) strategickém víkendu si tak můžete ochladit nervy a zapojit trochu mozek. O padesát procent levněji si totiž můžete zahrát šest povedených adventur, včetně dvou českých perel - v akci je i relativně nová Botanicula a starší, ale pořád skvělé Machinarium (které mimochodem vyšlo už také na PSN).

Kromě českých skvostů je ve slevě rovnou trio adventurních her od Wadjet Eye Games: Resonance, Gemini Rue a Blackwell Bundle. V posledním jmenovaném jsou obsaženy všechny čtyři epizody: Legacy, Unbound, Convergence a Deception. Amanitu a Wadjety pak doplňují vývojáři z Daedalic Entertainment s jejich vizuálně nádhernou adventurkou The Whispered World.

Na většinu těchhle kousků jsme na Games spáchali recenze, takže pokud něco z toho neznáte, můžete se před koupí začíst. Botanicula i Machinarium si odnesly z recenzí parádní devítky, Gemini Rue skvělou osmičku a dokonce i pochvalnou videorecenzi. The Whispered World vyšlo z recenze také se vztyčenou hlavou a osmičkou. Resonance a Blackwell jsme sice nerecenzovali, ale když se podíváte na hodnocení her na GOGu, tak pochopíte, že nebudete litovat. Resonance má od hráčů 5 hvězdiček z 5 a Blackwell 4,5 z 5.

Osobně už Machinarium a Gemini Rue mám, Botanicula mě zase tolik neláká, ale zbytku bude asi těžké odolat. Příjemný retro a zároveň moderní adventurní styl Gemini Rue mě bavil hodně a konkrétně na Resonance si brousím zoubky už delší dobu, jen se k tomu ne a ne dokopat.

Kdybyste náhodou neměli ani jednu ze šesti her a chtěli si je koupit všechny, ušetřili byste díky akci 35 dolarů. A stejných 35 dolarů vás to bude ve slevě stát. Na promyšlenou máte jen tenhle víkend, pak se ceny vrátí na standardní částky. Za které to ale taky všechno stojí.

Smarty.cz

Nejnovější články