Kromě českých skvostů je ve slevě rovnou trio adventurních her od Wadjet Eye Games: Resonance, Gemini Rue a Blackwell Bundle. V posledním jmenovaném jsou obsaženy všechny čtyři epizody: Legacy, Unbound, Convergence a Deception. Amanitu a Wadjety pak doplňují vývojáři z Daedalic Entertainment s jejich vizuálně nádhernou adventurkou The Whispered World.
Na většinu těchhle kousků jsme na Games spáchali recenze, takže pokud něco z toho neznáte, můžete se před koupí začíst. Botanicula i Machinarium si odnesly z recenzí parádní devítky, Gemini Rue skvělou osmičku a dokonce i pochvalnou videorecenzi. The Whispered World vyšlo z recenze také se vztyčenou hlavou a osmičkou. Resonance a Blackwell jsme sice nerecenzovali, ale když se podíváte na hodnocení her na GOGu, tak pochopíte, že nebudete litovat. Resonance má od hráčů 5 hvězdiček z 5 a Blackwell 4,5 z 5.
Osobně už Machinarium a Gemini Rue mám, Botanicula mě zase tolik neláká, ale zbytku bude asi těžké odolat. Příjemný retro a zároveň moderní adventurní styl Gemini Rue mě bavil hodně a konkrétně na Resonance si brousím zoubky už delší dobu, jen se k tomu ne a ne dokopat.
Kdybyste náhodou neměli ani jednu ze šesti her a chtěli si je koupit všechny, ušetřili byste díky akci 35 dolarů. A stejných 35 dolarů vás to bude ve slevě stát. Na promyšlenou máte jen tenhle víkend, pak se ceny vrátí na standardní částky. Za které to ale taky všechno stojí.