Retro GamesPlay - hrajeme legendární dungeon Stonekeep
zdroj: tisková zpráva

Retro GamesPlay - hrajeme legendární dungeon Stonekeep

7. 9. 2018 14:30 | Novinky | autor: Redakce Games.cz |

Krokovací dungeony mají svá největší léta slávy za sebou, ale to vůbec nevadí, od toho tu máme Retro GamesPlay, abychom si připomněli tyhle staré dobré časy, kdy všechno bylo lepší, tráva byla zelenější, kostlivci strašidelnější, dungeony dungeonovatější a hrál se Stonekeep. Nebo Dungeon Master, pokud jste byli elitáři.

My elitáři nejsme, takže Stonekeep z roku 1995 hrát můžeme. Čeká nás tak rokovací RPG plné monster (která se často nevejdou na jeden čtvereček), pokladů (a nepřehledného inventáře) a pastí. Do něj se vydává dobrodruh Drake, vybavený kouzelným svitkem a zrcátkem. Tomu hned v krásně letitém a na svou dobu technologicky dechberoucím intru zabijí pejska (a rodinu) a tak jde ve stylu fantasy Johna Wicka nakopat všem zadnice, chapadla, nohy apod. Jen nevíme, jak by si John Wick poradil se zdmi, které mají na čtverečkované mapě velikost 0...

Snad mu ta kouzla v rukou Honzy s Pavlem budou něco platná. S Nathanem Drakem jsou prý vzdálení příbuzní. Další rodinná dramata, připomínky, dotazy, elaboráty a poznámky související se Stonekeepem můžete psát během živého vysílání do chatu na YouTube, kde je chlapci ochotně odbaví.

zdroj: Archiv

Nejnovější články