Kvalitní obrázky z Max Payne 2
zdroj: tisková zpráva

Kvalitní obrázky z Max Payne 2

2. 7. 2003 19:19 | Dojmy z hraní | autor: Redakce Games.cz |

S malým zpožděním, ale přece :) I my už máme v naší galerii k pokračování úspěšné akční hry Max Payne podstatně kvalitnější scany, než byly ty, které jsme vám přinesli před pár dny.

Kromě toho je dnes těch obrázků i více. Pro srovnání jsme zachovali také ty původní. Pokud byste snad měli pochybnosti o tom, zda jde o real-time screenshoty nebo rendery, stejně jako měli i fanouškové v jednom diskusním fóru, pak byste měli znát vyjádření manažera Remedy - Mika Reiniho, který prohlásil, že nikdy nedělají pre-rederované obrázky, vždycky prý vypouštějí jen ty, co byly pořízené v reálném čase ze hry.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Při tvorbě původního Max Payne tvůrci využívali pro různé postavy tváře svých kolegů, příbuzných i přátel - přímo hlavní postavě propůjčil svůj zjev sám autor Sam Lake. V Max Payne 2 se však objeví obličeje profesionálních herců. Ne že by snad Samovo vzezření Maxovi neslušelo, ale prý tentokrát není čas na to, aby se Sam vydal do NY, kam je hra situována, aby se tam věnoval modelingu. Hra by právě proto podle samotných vývojářů měla být lepší, když se budou moci plně soustředit na svou skutečnou práci a nešaškovat nikde před fotografem.

Možná některé z vás trochu vyděsilo, že nový hra nese podtitul The Fall Of Max Payne - jedním z možných překladů by mohlo být "Pád Maxe Payna". Podle Sama Lakeho to ale není tak černé, jak to vypadá. Hra vás totiž mimojiné zavede do podzimního New Yorku (angl. "fall" znamená také podzim), takže nemusí jít nutně o Maxův pád, ale klidně o podzimní čas strávený v tomto velkoměstě. Další odhalené podrobnosti naleznete v naší předchozí zprávě.

Update 3.7. - dnes byla spuštěna teaser-site pro Max Payne 2 (thx Erik).
zdroj: MPH

korgull

Nejnovější články